Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

opgenomen in een inrichting

15 jaar geleden

hoi
mijn naam is debbie
en ik droom al enkele nachten over dat ik of iemand anders
word opgenomen in een inrichting
en ik zou graag willen weten wat dat betekent.
ik hoop dat iemand mijn kan helpen

alvast bedankt
debbie spoor

15 jaar geleden

Hoi Debbie,

Dat je in een inrichting wordt opgenomen, geeft aan dat er iets is in je leven waar je hulp bij nodig hebt. Wat dat is, zou duidelijk moeten worden uit de rest van de droom. Dus kan (wil) je iets meer vertellen over het verloop van je droom? Wat was je bijvoorbeeld aan het doen voordat je werd opgenomen? En wie kwamen er nog meer voor in de droom? Familie, mannen, vrouwen, dieren? Weet je nog iets over gebouwen, of kleuren? En hoe voelde die opname voor je? Kijk maar of je er nog iets meer over kwijt wilt.

15 jaar geleden

voor dat ik word op genomen ben ik meestal op school,of ergens buitens huis(hobby)
meestal word ik opgehaald in een witte bus en zitten we voor mijn mijn gevoel lang in die bus,het gebouw is heel groot met een licht blauwe kleur mijn hok waar ik in zat was grijs en kaal.mijn vrienden en familie kommen er niet in voor.ik voel me niet echt pretig bij maar ook niet zeer slecht ik word meestal waker als ik te horen krijg of ik er uit mag of niet

alfast bedankt
groetjes debbie

15 jaar geleden

Hoi Debbie,

Het probleem waar je droom je van bewust wilt maken, is volgens mij dat je steeds buitenshuis bent. Je huis staat voor je lichaam en ik denk dat je droom je laat weten dat je contact met je lichaam moet leren maken. Als je namelijk de signalen van je lichaam niet op goed kunt oppikken, ga je heel makkelijk over je eigen grenzen heen en krijg je al gauw niet voldoende rust. Je slaapt misschien slecht.
Het witte van de bus is een teken dat in jouw rit naar de hulpverlenende instantie een oplossing zit. Het lichtblauwe van de inrichting roept bij mij op dat je er rust en ontspanning kunt vinden. Je kamer is ook kaal, dus zonder dingen die je afleiden. Ik denk dat uitrusten dus een behoefte voor je is, maar daar ben je je niet zo van bewust, als je er zit. Vandaar dat jouw kamer er grijs is - de kleur van dingen waar je je maar half van bewust bent.