Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom vorig leven??

Bys
15 jaar geleden

Even een rare droom, die heel werkelijk voelde.
Ik droomde dat ik bij een grote ophaalbrug stond, die ging open. Heeeel hoog. Ik keek ook mee en werd er duizelig van. Toen ging hij weer dicht. De andere kant van de brug ging nu ook open. En de grond golfde onder mij. Heel eng gevoel, heel dreigend. Daarna zag ik dat aan de overkant van het water heel veel vuurwerk ontplofte, en toen ineens een hele grote ontploffing met een enorme schokgolf. Ik hield mijn kindje heel dicht bij mij vast. Het volgende moment stond ik naar de ravage te kijken. De mensen die er ook naar stonden te kijken waren allemaal uit het verleden, met ouderwetse kleren en kapsels. Ik zag niemand die ik kende. Het was een groot gebouw, jaren 60, met allemaal ronde hoeken. Helemaal uitgebrand. Mijn kindje keek naar mij, en ik WIST dat het iets uit het vorig leven van mijn kindje was. Dat had meegemaakt, gezien of erbij was gestorven.
Zou dit kunnen??? Of is het maar een droom...

15 jaar geleden

Dit zou heel goed kunnen. Misschien wil je kindje je er op wijzen in deze droom dat dit iets is waar het nog steed heel bang voor is en dat het bescherming van jou nodig heeft hiertegen en tegen andere enge dingen.

Bys
15 jaar geleden

Het is zo moeilijk te omschrijven. Echt dat weten-gevoel. Meestal word ik wakker met tsja, wat zou het kunnen betekenen. Maar nu dus niet. Ik was namelijk ook bewust in die groep mensen aan het zoeken naar iemand die ik ken, maar niemand trok mijn aandacht. Maar mijn kindje dus wel. Apart hoor, zo'n communicatie zonder woorden. Ze kan namelijk nog niet eens praten... Pfff. Ben er de hele dag mee bezig geweest...

15 jaar geleden

Mag ik hier uit leiden, dat jij een kind heb? Het zou inderdaad kunnen dat dit herinneringen uit het vorige leven is. Ik zou dan aan raden om er niet te veel mee te doen, wat gebeurt is moet je niet meer mee bemoeien. Mocht er problemen komen, kun je altijd nog terug vallen op Droominfo o.i.d.