Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten

johnswain
16 jaar geleden

Ik had laatst toch zon vreemde droom.

Ik stond bij mij in mijn keuken en alles ging in 1 keer aan en uit koffie zet apparaat magnetron water koker lichten. Het gekke was dat er helemaal niet in de keuken aanwezig was op dat moment... in 1 keer stond een kennis naast me die die dingen ook zag gebeuren en het helemaal niet vreemd vond. Ik was zelf ook helemaal niet bang in mijn droom. Ik ging zelfs rustig erbij zitten met me koffie in mijn handen. Toen ik in keer de deur zag open gaan van mijn keuken. In de deur post stond plots een meisje die letterlijk en figuurlijk uit het niets verscheen. Zij was dus die geest... ze liep vervolgens terleurgestelt de keuken uit.

Ik vond dit zon rare droom en wilde heel graag weten wat dit nou inhoud...

Lightangel
16 jaar geleden

Hey Johnswain
Een keuken symboliseert een plek in jou waar de psychische verandering in jou plaats vindt. Jij gebruikt je innerlijke krachten en energiebronnen verkeerd waardoor alles op hol slaat bij jou lichamelijk, (magnetron, Waterkoker ect)
De kennis is een aspect van jou die dit ook niet vreemd vindt, koffie drinken geeft aan dat jij er van kan genieten wat jou stimulerend is voor jou.
Een deur is een opening in jezelf die jij moet openen om jouw verborgen aspect te erkennen (geest), zij is teleurgesteld dat jij je energie verkeerd gebruikt..
Liefs Lightangel..