Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten

sien
17 jaar geleden

Ik droomde vannacht dat ik op de bank lag, met mijn zoon op schoot, we waren in slaap gevallen, en toen werd ik wakker(in mijn droom)en toen hoorde ik in de(open) keuken twee meisjes lachen, en soortpraatgeluiden maken, maar ze waren eigenlijk dood, het waren geesten. Wat kan zo`n droom betekenen?

Simone
17 jaar geleden

ken je die meisjes?

sien
17 jaar geleden

nee, dat niet.

17 jaar geleden

Deze droom kan er op wijzen dat er iets ontbreekt in je leven en dat je daar naar op zoek bent. Bijvoorbeeld iemand die jou gelukkig maakt. En er is een specifiek aspect in je leven dat je niet helemaal optimaal gebruikt. Maar je bent wel tevreden met de dingen die je tot nu toe bereikt heb en de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt. Je zou beloond kunnen worden voor de goede dingen die je tot nu toe voor anderen hebt gedaan.

Daarnaast is er een waarschuwing dat je misschien beïnvloedt wordt door negatieve mensen, of dat je optrekt met een verkeerde groep. Je zou materieel verlies kunnen leiden.

Ik ben benieuwd of je hier wat mee kan en in hoeverre dit in het echt leven klopt. Ik ben er nog niet zo lang mee bezig om de dromen te verklaren, dus ik wil je vragen of je me nog een keer wil vertellen in hoeverre de dingen klopte...dat is voor mij dan misschien een les voor andere dromen...

groetjes Jannes

sien
17 jaar geleden

Ik heb gelukkig wel mensen die me gelukkig maken in het leven. Ik ben zeker tevreden met de dingen die ik heb, en keuzes die ik heb gemaakt. Er zijn alleen wel wat financiele problemen, daar maak ik me veel zorgen over. Ik denk dat het daar mee te maken heeft.

17 jaar geleden

Als je wakker word in je droom duidt dit erop dat er iets ontbreekt in je leven... bij jou duidt dit dus waarschijnlijk op geld wat je zelf aangaf...
Bedankt voor je reactie en sterkte ermee

groetjes Janneke

sien
17 jaar geleden

Hartelijk bedankt voor je uitleg. Ik had alleen nog een vraag over een droom die ik heel vaak heb, misschien heeft die er ook weer iets mee te maken: ik droom dus best wel vaak dat ik in mijn oude schuur zit, die we hadden toen ik een jaar of 5 was
, en in die schuur is er een hele rare kleur, geel licht aan, en er staan allemaal spullen, en een bed, en ik kan daar niet weg, ik moet in die schuur blijven.

17 jaar geleden

Heyey,

Als je een schuur ziet in je droom, wijst dit op gevoelens die je onbewust hebt weggestopt. Het zou kunnen dat je niet vertrouwt op je intuïtie, of niet toe durft te geven aan je natuurlijke driften.

De kleur geel heeft zowel een positieve- als een negatieve gevoelswaarde. Als de droom plezierig aanvoelt, dan staat de kleur geel symbool voor het intellect, geluk, harmonie en wijsheid. Als de droom daarentegen niet zo prettig aanvoelt, dan vertegenwoordigt de kleur geel juist lafheid en ziekte. Je zou in dit geval een angst kunnen hebben te kiezen of actie te ondernemen. Als gevolg hiervan zou je een terugval kunnen ervaren.

Wat de betekenis is van het feit dat je in de schuur moet blijven weet ik niet...

groetjes

Anna
15 jaar geleden

Ik heb droom al een paar keren over geesten, lijkt alsof iemand vodoo probeert te zetten voor een andere en ik die persoon door middel van gebed probeert te helpen wat mij ook lukt in die droom. Maar dan droom ik soms ook weer dat de geesten mij bang proberen te maken maar ik altijd ertegen vecht. wat zal die droom betekenen.