Een droomvideo die je aan het denken zet

I, Pet Goat II is een prachtig stukje geanimeerde videokunst bomvol (droom)symboliek. Best lastig om exact te verklaren waar de film over gaat;  er is geen sprake van een duidelijke verhaallijn en er wordt in de hele film niet gesproken. Net als een droom eigenlijk!

De video is geproduceerd door het Canadese productiehuis “Heliofant”, en is in 2012 even viral geweest. De korte film liet vele kijkers in verwarring over de betekenis van de getoonde symboliek en de ietwat scary muziek. Duidelijk is dat elke scene (op onbewust niveau) iets zegt over geschiedenis, hedendaagse politiek, oorlog, occultisme en spiritualiteit.

httpss://vimeo.com/44583147

Meer tips over de betekenis van de film kun je vinden op https://www.heliofant.com/egyptianSymbolism.html

Heb je een andere verklaring? Geef een reactie!

 

Droominfo

Hoi, mijn naam is Marco en ik schrijf over dromen. Ik ben er van overtuigd dat we als mensheid een collectief onbewuste delen, wat in dromen tot uitdrukking komt. Droomsymbolen zijn daarom fascinerend omdat ze een eeuwenlange wijsheid communiceren. Veel plezier met het analyseren van jouw droom!

One thought on “Een droomvideo die je aan het denken zet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Droominfo

Droominfo is een droomwoordenboek met 1.483 dromen waar je zelf de betekenis van je droom kan vinden. Je kunt ook over je droom praten op ons forum. Zo krijg je een beter inzicht in je persoonlijke relaties, kan je de dag makkelijker verwerken en krijg je een ongecensureerde blik op je werkelijke gevoelens.