Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kinderprostitutie

Mila
7 jaar geleden

Hallo iedereen,

Ik had vanacht een erg vreemde droom.
Het enige wat ik me kan herinneren is dat ik op een bed lag in een oude, vervallen kamer waar alles er grouw en bruin uitzag. Ik keek naar een kleine tv die in de lucht hing en mijn broer lag naast me. Ik was nog jong (een jaar of 15/16) en mijn broer begon plots te praten over hoe ik uit de prostitutie moest stappen. Hoj was daar heel kleinerend over en lachte me echt uit enz maar hij was degene die me in de prostitutie had geduwt in mijn droom. Ik heb hem uiteindelijk uit mijn 'kamer'/ studio gezet en van buiten de deur roepte hij voor zijn kleren (hij stond buiten in zijn onderbroek) en zei ook dat de buurman mij wel zou vinden..


Het vreemde is dat ik al vaker op een negatieve manier over deze broer heb gedroomd (hij is vaak moordzuchtig of aggresief in mijn dromen tegen familieleden en vooral persoonlijk naar mij) in het echt is mijn broer geen engel maar hij zou nooit iemand pijn doen.. Al zeker geen familie. Een andere broer heeft me wel jarenlang seksueel misbruikt en ik kom uit een erg destructief gezin. Kan dat er iets mee te maken hebben? Waarom is het telkens deze broer waar ik zo over droom? Echt vies!

7 jaar geleden
Beheerder

Het lijkt mij een verwerkingsdroom.
Riekt naar incest.
Door misbruik zul je een angst voor mannen ontwikkeld hebben.
De misschien niet zo gevaarlijke broer kan een afzwakking zijn om het seksuele trauma te verwerken.
Maar in de droom lag je er ook mee in bed. Het gebrek aan grenzen in een dergelijk gezin maakt dat ook je psychische grenzen zijn aangetast. Waarmee je dus een soort vals eenheidsgevoel kunt ervaren (vaak seksueel uitgebeeld in dromen)

7 jaar geleden

De oude vervallen kamer kan een deel van je zelf zijn. Een verwaarloosde kant. Prostitutie is naar iemands pijpen dansen. Het is de meest ondergeschikte manier om je geld te verdienen. Door iets of iemand ben je meegesleept in een bepaalde onprettige situatie. Je geeft alles bloot en houd hiermee niets voor je zelf. Je stelt je hiermee fragiel op.

Je broer je mannelijke negatieve kant in jezelf. Onbewuste oer eigenschappen komen in de droom naar boven. Het is ook een manier om voor je zelf op te komen of je te beschermen. Die had je eigenlijk nodig toen je meegesleept werd in de droom van de prostitutie of de misbruik.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door Esme.