opgetild in helder wit licht

dorine
10 jaar geleden

Afgelopen nacht heb ik een voor mij behoorlijk beangstigende droom gehad.
Nu droom ik eigenlijk altijd al behoorlijk levendig en onthoud ik mijn dromen ook vaak tot in detail bij het wakker worden en soms zelfs nog dagen tot jaren daarna.

Van de droom die ik afgelopen nacht heb gehad weet ik eigenlijk alleen nog maar het laatste stuk (wat ik dus zo beangstigend vond).

Ik droomde dat ik in een roeiboot zat en op een gegeven moment (na een tijd gevaren te hebben door een natuurgebied) begint mijn bootje uit zichzelf rond te draaien. Mijn man roept: "Wat doe jij nou?!" tegen me, maar ik kan me niet meer herinneren of hij bij mij in de boot zat of in een andere boot die naast mij vaart.
Ik zeg: "Ik doe helemaal niets! Het lijkt wel of er een draaikolk onder mijn boot zit!" En vervolgens is er ineens een felle en heldere baan van wit licht en wordt de boot langzaam opgetild het water uit, alsof er een enorme hand onder zit die de boot naar boven duwt. Terwijl ik nog slaap en droom voel ik ook echt dat er aan mijn lichaam getrokken word (dat vond ik dus zo eng!). Ik ben me er gelukkig van bewust dat ik droom en dwing mezelf om wakker te worden.
Maar als ik (in het echt) wakker word zie ik drie kleine witte kransen van licht schuin links boven mij vlak onder het plafond! Ik knipper een paar keer met mijn ogen om te kijken of het weg gaat, maar het gaat niet weg. Ik draai me om naar mijn man en als ik me terug draai om naar het plafond te kijken is het weg.

Kan iemand me uitleggen wat dit te betekenen heeft gehad?

10 jaar geleden

Hoi dorine.

Licht is het symbool van geestelijke energie, helderheid en inzicht. Licht maakt dat we in het donker onze weg kunnen vinden waarbij we alles helder en duidelijk zien. Een helder lichtpunt dat in de droom ergens op is gericht maakt ons duidelijk dat we in het waakbestaan onze aandacht ergens op moeten vestigen
.
De boot brengt ons naar een nieuwe toekomst. Rustig water betekent daarbij rustig vaarwater, onrustig water betekent onrust en onevenwichtigheid. Is het donker en kunnen we niet zien waarheen we varen, dan weten we in het waakbestaan op het ogenblik niet hoe alles zal verlopen. Zitten we in een roeiboot dan moeten we zwaar werk verrichten om verder te kunnen komen in het leven. Komen we goed vooruit dan kunnen we rekenen op een beloning van ons werk. Wie niet of nauwelijks vooruit komt zal ook in het waakbestaan niet erg ver komen. Doen we in de droom niet genoeg ons best om vooruit te komen, dan zijn we in het waakbestaan niet al te werklustig.

Kijk har wat je er mee kan.
Groeten h@ns.

Bron.

DROMEN ENCYCLOPEDIE

Anoniem38
5 maanden geleden

Ik droom de laatste tijd heel erg extreem. Hieronder zal ik vertellen wat ik vannacht gedroomd heb. Ik begrijp zelf namelijk niet wat ik ermee aan moet.
Ik werd vannacht om half vier wakker en heb tot ongeveer half zeven wakker gelegen. Ik was heel onrustig. Maakte me druk om mijn moeder, die haar huis niet kan verkopen, dus ik ging googelen op een mogelijk ritueel die ik misschien kan laten uitvoeren door iemand. Een beetje magie kan geen kwaad, dacht ik. Heb haar een mail gestuurd. Verder heb ik hier niks meer mee gedaan en ook heb ik mij bedacht. Zou het soms een waarschuwing zijn geweest? Tegen de ochtend viel ik gelukkig weer even in slaap. Daarna droomde ik over de persoon die dit uitvoert met behulp van witte magie. Die website heb ik trouwens nog bekeken voordat ik in slaap viel. Daarna de meest beangstigende droom ooit. Ik droomde dat ik me in een soort laboratorium bevond met dezelfde persoon van de website die ik even voorheen heb gezien. Het was een vervelende vrouw met een nare uitstraling. Ze deed allerlei proeven en rituelen. Ik was erbij en hielp haar. Er was geen weg meer terug. Het was al te laat in mijn droom en kon dit niet meer ongedaan maken. Alleen, in werkelijkheid is het nog niet te laat!!!! Ik weet niet precies wat we daar deden, maar ik was met energie aan het knoeien. Ik kwam daardoor in een andere dimensie terecht. In een ander soort ruimte met andere energie en daardoor een andere levensloop. Ik weet anders ook echt niet hoe ik dit moet beschrijven. Echt een heel naar gevoel kreeg ik erbij. Daarna zag ik mezelf op een soort behandelbank liggen en werd er een naald in mijn arm gestoken. Het bloedde niet. Wel zag ik het stukje naald onder mijn huid afbreken. Daarna werd ik wakker van een vreemd gevoel in mijn lichaam. Alsof ik trilde, maar dan heel snel, soort vibreren. Ik hoorde ook een licht gezoem om mijn hoofd. Ik wilde weer verder slapen, dus ik draaide me om en weer kreeg ik dat gekke gevoel. Ook had ik het gevoel dat er links van mijn bed een soort aanwezigheid stond. Ben uiteindelijk toch weer in slaap gevallen. Maar ik begrijp er helemaal niks van. Er is toch geen chip in mij geplaatst?? Echt raar.

Anoniem38
5 maanden geleden

Er is nog een vervolg... ik viel dus uiteindelijk nadat zoemende gevoel weer in slaap en daar was ik weer in dezelfde ruimte. De vrouw was allang weg en ik was daar samen met de hulp van mijn moeder. We waren allebei heel druk bezig om de lege ruimte schoon te maken. Overal was het heel erg vuil en er zaten veel spinnenwebben.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 *******  ********  ********    **  ****** 
 **   ** **   **   **      ** **  ** 
    ** **   **   **      ** **    
 *******  ********   **      ** **    
    ** **      **   **  ** **    
 **   ** **      **   **  ** **  ** 
 *******  **      **   ******  ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht