Beslagen raam/condens

Aardbeitje
4 weken geleden

Vannacht droomde ik dat ik in mijn huis in de keuken stond en trok ik de gordijnen opzij. Toen zag ik dat de ramen beslagen waren en er op geschreven was. Op 1 stukje stond ik mis je en er stond nog meer geschreven maar trok weer weg. Dus ik probeerde met mijn adem de ramen te laten beslaan en proberen te lezen wat er stond geschreven maar het lukte me niet. Ik denk te weten van wie deze boodschap komt. Graag zou ik de betekenis hiervan willen weten

Aardbeitje
4 weken geleden

Niemand?

3 weken geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een huis is als een jas om je heen. Elke kamer heeft zijn functie en bevat je eigenschappen en vaardigheden. De keuken is als je huis en haart. Hier wordt je gevoed. Het gaat hier om geestelijke voeding. Het gordijn is een sluier naar het onbewuste. Ramen staan symbool voor de kijk naar de buitenwereld, je visie en je mening. Dat het beslagen is kan zijn, dat je even geen nieuwe doelen hebt. Het is wat wazig of je mist iets.

Groetjes Esme [www.facebook.com]

Aardbeitje
3 weken geleden

Vriendelijk bedankt Esme, klopt helemaal wat je zegt

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **    **   ** ********  **  ** 
 **    **    ** ** ** **   ** ***  ** 
 **    **    ** ** ** **   ** **** ** 
 ******  **    ** ** ** ********  ** ** ** 
 **    **    ** ** ** **     ** **** 
 **    **    ** ** ** **     **  *** 
 ******** ********  *** ***  **     **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht