Betekenis

Mathilda427070
Vorig jaar

Ik had een mooie droom vannacht en het gaf mij een goed gevoel. Ik droomde van een mooie blauwe lucht met witte wolken. Achter die wolken zag ik een prachtige regenboog. 1 gewone en later 1 van speelgoedbanen van de hotwheels. Oranje en zwart en witte randjes ofzo. Soms was er een open stuk lucht en soms wolken ervoor. Ook zag ik op een gegeven moment een wolk net daarin ronde ruimtes met paardjes van wolk. Daartussen zat lucht. Het was allemaal prachtig en ik verwonderde mijzelf. Op het moment van overgang tussen regenboog naar regenboog naar de paardjes waren er witte wolken in een blauwe lucht, maar tijdens die overgang hoorde ik een brom/alien geluid. Een spannend geluid wat lastig uit te leggen is. Er stond een man naast mij. De vader van een kind uit mijn dochter haar klas. Deze man staat voor mij voor krachtigheid. Ik dacht dat alleen ik het zag, maar hij zag het ook. En we liepen hand in hand weg. Ik werk wakker met het gevoel dat het goed zal komen.

Kan je mij er iets meer over vertellen?

Vorig jaar

De blauwe lucht en witte wolken duidt op een doorbraak. Een regenboog in je droom betekent hoop, succes en geluk in de vorm van geld, prestige of roem. De regenboog is een brug tussen je aardse zelf en je hogere spirituele ik. De speelgoedbanen stralen vuur en energie uit. Het element vuur staat voor daadkracht en energie.

De lucht en water (wolken) staan centraal in deze droom; De lucht is niet zichtbaar en is vluchtig en snel. Men weet niet waar het vandaan komt, hoe het beweegt en waar het naar toe gaat. Lucht staat voor de geest, het verstand en het logisch denken. Wat je denkt wordt je resultaat. Het element Water is de bron van het leven. Water heeft geen eigen vorm. Het past zich aan in de omgeving en blijft altijd haar eigen kracht houden. Het is in beweging, zoals een stromende rivier dat symbool staat voor de levensloop. Water staat voor emotie en gevoeligheid.

De man staat voor logisch nadenken wat men ook kan vinden in het aarde element. Aarde is solide energie of de vaste materie. Door de vastheid en onbeweeglijkheid kan Aarde soms afremmen en zich afsluiten voor invloeden van buiten. Aarde is nuchter, praktisch en betrouwbaar.

Vorig jaar
Beheerder

Het beeld is natuurlijk mooi maar weinig realistisch want je blijft naar de wolken kijken als naar luchtkastelen en sprookjes.
De regenboog is een mythische brug voor de zielen. Maar ook een beeld van hoop (na een zondvloed)
De geestelijke stemming is blijkbaar opgewekt en zonnig.
Maar het is toch wat al te roze.
De man die je daarna ziet zal wel een vlindergevoel opwekken.

Toch dreigt er in dat dromerige sfeertje iets van een kwaadwillende invloed (het was al te mooi)
Als dromen te roze worden klopt er iets niet en ontbreekt de tegenpool.
Misschien vliegt er wel een drone rond?


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   **  ******  ********  ******** **   ** 
 ***  *** **  ** **   ** **    ***  *** 
 **** **** **    **   ** **    **** **** 
 ** *** ** **    ********  ******  ** *** ** 
 **   ** **    **     **    **   ** 
 **   ** **  ** **     **    **   ** 
 **   **  ******  **     **    **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht