broertje wordt vermoord

user2004
9 maanden geleden

mijn droom ging als volgt ik sliep bij een vriendin en opeens waren mn nichtjes een neef er ook mijn broer was er ook en toen was die opeens verdwenen ik belde mijn moeder of ze me naar bijles wilden brengen ze werd een beetje boos waarom ik nou niet mey de tram kon gaan vervolgens belden ze weer met favetime ik nap op ze filmde een plaats delict het was het lichaam van mijn broertje zijn hoofd zat op een sneeuwpop ik heb me kapot gehuild in die drroom iik werd wakker helemaal nat van het zweet en ik had gehuild me broertje lag gelukkig nog in zijn bed maar ik ben nu een uur wakkeren meestal bij dromen ben ik ze zo weer kwijt maar deze zit vast in mn hoofd

9 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De familie is je steun en je bent gek op je broertje. Meestal kun je het goed vinden met je moeder, maar ze kan ook wel eens streng voor je zijn. De tram is een levenstrein, die rijdt je door je levensjaren. De bijles zijn je levenslessen. Een sneeuwpop staat voor een zelfs kwetsbaar persoon. Je kunt ongevoelig naar anderen toe zijn. Je wilt je broertje niet verliezen. Deze droom kan ook symbool staan voor speelsheid en samenzijn.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **    **  ** **   **  ******* 
 ** ** ** **    ***  ** **   ** **   ** 
 ** ** ** **    **** ** **   ** **    
 ** ** ** **    ** ** ** ********* ******** 
 ** ** ** **    ** **** **   ** **   ** 
 ** ** ** **    **  *** **   ** **   ** 
 *** ***  ******** **  ** **   **  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht