Neergeschoten

Pluisje89
7 maanden geleden

De droom was levens echt. Het verhaal klopte ook. In eerste instantie ging ik naar de action en kwam daar een medewerker tegen,waar ik goed mee praatte. Zij bleek mij goed te kennen maar kon zelf niet plaatsen waarvan. Ik kreeg van alles van haar en zei dat ik maar 12 euro hoefde te betalen. Ook zei ze kom je 21 juli bij iemand langs. Ik ging daarna met wat spullen naar me moeder toe, die ook terug naar dezelfde winkel moest om een trui te ruilen maar de grijze kleur die ze moest hebben, hadden ze niet meer. We zijn samen weer weggegaan en liepen door een bekende straat langs het water. Ik zag daar een stel jongeren staan van Turkse afkomst. Ook zag ik dat ze een aantal eenden aan het lokken waren. Ik ben een zeer grote dierenliefhebber en zag dus al gebeuren dat ze iets met de eenden wilden doen. Ik riep hard " laten jullie die eenden met rust!" Ze keken naar mij, zeiden wat en keken ook verbaasd. Ik zei tegen mijn moeder " zo dit word leuk, ik zal het ze even duidelijk en persoonlijk zeggen" ik zag een schaar in het gras leggen die ik voor de zekerheid had gepakt omdat ik weet dat ik hier misschien wel onheil mee zou krijgen. Ik loop naar beneden naar het platteau en zei het nog een keer tegen ze. Ineens stond er ook een klein gebouwtje waar mijn moeder en ik ingeduwd werden. Het begon met een scherp voorwerp die ik tegen mijn wang aan kreeg. Ineens trok een ventje zijn pistool en schoot in mijn buik en schoot naar mijn moeder die achter mij op de grond terecht kwam. Ze waren onderling ook met elkaar bezig, aan het discussiƫren waarop ik mijn telefoon pakte en 112 belde. Toen ze opnamen direct gezegd waar zebheen moesten.op dat moment schoot weer iemand onze kant op. Politie gaf direct het bevel om naar ons toe te komen. Het was een gevecht. Ik hoorde schoten van de politie en zelfs een helikopter die boven ons hing. Ik keek naar mijn moeder en die zag ik steeds verder weg zakken van de pijn, maar hield zich rustig.net als ik. Ik had overal kogels in mijn lichaam maar echt pijn deed het niet. Het duurde zo lang eer die mannetjes zich overgaven. Uiteindelijk was het over en vertelde mijn verhaal zoals ik nu hier doe. Ineens schoot ik wakker met het idee of dit nu echt was of een droom. Ik heb de woorden opgezocht op deze site maar de antwoorden bevredigen mij niet. Wat voor diepgang zit hier in, wat met het werkelijke leven te maken heeft? Liefs

7 maanden geleden
Beheerder

Je krijgt bijna alles te geef. Je moeder wil iets grijs of kleurloos (grijze muis?).
Verder gaat het om typische schaduwelementen. Dat escaleert gegarandeerd.
Je raakt erdoor geĆÆnfecteerd. De schaduwkant anticipeert op je gedrag want het is precies het omgekeerde van je ego.
Het heeft geen zin zo te strijden tegen windmolens, het is energieverlies.
Kogels en schieten zijn fallische mannelijke elementen en vaak beelden van kritiek uiten of incasseren.
Je wilt de eenden redden, die staan wellicht voor moederlijke of vrouwelijke kanten.
De eend is een watervogel en kan vliegen twee elementen dus. Het onbewuste als water en de lucht als geest.
Het vuurelement zit al in de opvlammende strijd. Nu de aarding nog.

Je kunt je dan wel opsluiten/afsluiten, maar alles wat je vreest is al binnen zodra je eraan denkt.
De Turken willen iets van je, vul zelf maar in. haha.
Het mannelijke element wordt opstandig als het teveel wordt onderdrukt. (voorbeelden in armoede leven of een 3e wereldland, verwaarloosde wijken enz.)

Terwijl jij alles dus in de schoot geworpen kreeg. Geen wonder dat ze boos worden.

Action, kan wijzen naar in actie komen, wat ook precies gebeurt.
Het kwaad is een catalysator.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  *******  ******** **   ** ******** 
 **    **   ** **    **   ** **   ** 
 **        ** **    **   ** **   ** 
 ******   *******  ******  **   ** **   ** 
 **        ** **     **  **  **   ** 
 **    **   ** **     ** **  **   ** 
 ********  *******  ********   ***   ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht