Crush vraagt me verkering

Vlinders in mijn buik
7 maanden geleden

Ik heb een hele leuke droom gehad vannacht maar ik zou graag willen weten wat ie betekent:
Ik ben in real life verliefd op een jongen, ik noem hem voor het gemak even S. En ik weet bijna zeker dat S ook verliefd is op mij. We sturen elkaar heel erg veel hartjes en ook in real life hebben wij samen afgesproken om binnenkort naar de film te gaan en misschien komt hij deze week ook nog even bij ons in huis met zijn familie.
Nu over mijn droom:
Het was een vrij korte droom. Ik droomde dat S en ik naast elkaar staan in een cirkel met allerlei mensen. Ik weet niet exact de hoeveelheid mensen maar ik denkt zo tussen de 12/15 mensen. Ik ken alleen S, de rest is onbekend voor mij. S buigde zijn hoofd naar me toe en fluisterde zachtjes in mijn oor toen we in die cirkel stonden: wil je verkering met me. Daarna buigde hij meteen zijn hoofd terug. Nu buigde ik mijn hoofd naar hem toe en fluisterde ik 'ja' in zijn oor en toen ik dat zei gingen we dichter en zelfs tegen elkaar staan.

Dat was mijn hele droom en wat bijvoegingen uit real life. Ik hoop heel erg dat iemand weet wat dat dit betekent want ik zou dit dolgraag willen weten. Please let me know!!
Groetjes Vlinders in mijn buik

7 maanden geleden

Wat je mee maakt in je wakkere wereld is erg leuk en spannend. Dromen zijn bedoelt om wat je dagelijkse leven beleeft, kunt verwerken. Je wensen laat je in je droom uitkomen. De mensen die je niet kent is de maatschappij. Dromen over een cirkel symboliseren perfectie, compleetheid en onsterfelijkheid. Je hebt alleen oog voor S., die je nog closer bij je wilt hebben.2 keer bewerkt. De laatste keer was 7 maanden geleden door Esme.

Vlinders in mijn buik
7 maanden geleden

Dankjewel!!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** ******** **   ** ******** 
 **   ** **   ** **  ** ***  *** **    
 **   ** **   **   **  **** **** **    
 **   ** **   **   **   ** *** ** ******  
 **  **  **  **   **   **   ** **    
  ** **   ** **   **   **   ** **    
  ***    ***    **   **   ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht