Rennende hond

Jackie
5 maanden geleden

Hoi,
Ik ben al een tijdje lang bang van honden en een van mijn beste vriendinnen heeft een grote hond: een rotweiler. Laatst ben ik door haar hond in mijn achterste gebeten waar ik best veel last van heb gehad.
Nu komt mijn droom:
Ik droomde dat ik met het meisje van de rotweiler naar school fietste en dat ik op ons afspreekpunt op haar stond te wachten. Toen ze er was kwam haar hond vanuit het weiland naar ons toe rennen en wilde in mijn fietsmand voor op mijn fiets springen. Mijn beste vriendin had ook een fietsmand op haar fiets maar in het echt heeft ze die niet( ik wel in het echt trouwens). Dus zij zette haar hond in haar fietsmand en we fietste samen naar haar huis om haar hond af te zetten. Eenmaal weer bij het afspreekpunt aangekomen rende haar hond weer naar ons toe. We hebben haar hond weer naar haar huis gebracht en dit keer hebben we hem ook vast gemaakt zodat hij niet weer weg kon lopen en toen fietsten we naar school. (Ons afspreekpunt zag er in mijn droom hetzelfde uit als in het echt maar haar huis niet)
Ik zou graag willen weten wat deze droom over haar hond waar ik dus ook bang voor ben betekend.

Groetjes Jackie

5 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je bent in je slaap de beet van de hond aan het te verwerken.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **   **  *******  **   ** 
 **   **  **  **  **  **  **   ** **   ** 
 **   **  ** **   ** **  **   ** **   ** 
 **   **   ***    ***   ******** ********* 
 **  **   ** **   ** **      ** **   ** 
  ** **   **  **  **  **  **   ** **   ** 
  ***   **   ** **   **  *******  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht