Droom over overgelopen wc

Paradijsvogel
4 maanden geleden

Hoi Esme,

Ik droomde onlangs over een wc die verstopt zat en helemaal overgelopen was. Met alle grote gevolgen van dien. Ik was in het huis van mijn oma, en in de wc-kamer stond tot op enkelhoogte allemaal vies water met uitwerpselen, etc.

Toen ik naar buiten ging, om het haar te vertellen, kwam het water niet naar buiten. Het kwam niet hoger dan de drempel..

Ik heb het mijn oma niet hoeven te vertellen, want toen ik even later terug de wc in ging, was alles al opgeruimd en helemaal schoongemaakt. Alsof er niets was gebeurd.

Wat zou dit kunnen betekenen?

4 maanden geleden

Je zou het maar in het echt meemaken. Dat is geen pretje. De drollen drijven dan in het rioolwater. Niet echt fijn, is mijn ervaring. De wc staat voor afvalstoffen kwijt raken. Hier loopt de wc verstopt en gaat verwerking momenteel erg moeizaam. Het is een emmertje die overloopt, maar in dit geval de stront. Het kan zijn dat je je bewustzijn aan het ontdekken bent en alle shit naar boven komt. Een enkel staat voor steun en de richting die je zoekt in het leven.

Paradijsvogel
4 maanden geleden

Ah, wat interessant! Bedankt voor je reactie :)

Er is best veel gebeurd het afgelopen jaar, en ik begin meer en meer dingen over mezelf te leren. Grenzen bepalen, maar ook gedrag van anderen niet meer accepteren en mensen buiten de deur houden. Er komen meer en meer inzichten tot me, maar het is een lang en ingewikkeld proces.

JohanC
6 weken geleden

Ik heb jaren lang over vuile, overgestroomde toiletten gedroomd. Soms waren er geen deuren of verlichting of was er geen afvoer. Soms zocht ik naar de juiste toilet in grote gebouwen. Pas sinds gisteren had ik een droom waar het toilet schoon was en normaal functioneerde. Er zaten wel veel ramen in de ruimte waar ik wel naar buiten kon kijken maar niemand naar binnen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  **    ** **  ** **   ** ******** 
 ** **     ** **  **  **   ** **   ** 
  ****     ** ** **  **   ** **   ** 
  **      ** *****   **   ** **   ** 
  **   **  ** ** **   **  **  **   ** 
  **   **  ** **  **   ** **  **   ** 
  **   ******  **  **   ***   ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht