Reis ( maak me druk)

7 maanden geleden

Hoi dromers,

Heb van de week een droom gehad dat ik op reis ging. Op een gegeven moment was in aangekomen in Nijmegen. (Mijn lievelingsstad). Hier kwam ik een goede vriend tegen. We gingen feesten. Ik weet niet of dit nou mijn eigenlijke bestemming bestemming was, of een van te voren geplande tussenstop.


Uiteindelijk wilde ik vanuit Nijmegen , naar Sankt Moritz ( Zwitserland). Ik kon de stad niet uit , omdat ze de weg blokkeerden.
Uiteindelijk hadden ik en mijn vriend afgesproken om de dag erop te gaan.


Nu is mijn vraag, wat betekent deze droom? Had al wat gelezen dat het gaat over doelen. ( maak me nu heel druk over dat ik in de reis mijn doel vooruitgesteld heb, betekent dit dan dat ik in het echte leven mijn doel nooit zou halen?)


Groetjes Juliën

7 maanden geleden

Esme, heb je hier een verklaring voor ?

7 maanden geleden

Juliën, ik heb even geen tijd. Ik kijk ernaar als ik terug van sport kom. Da's 20:30 uur.

7 maanden geleden

Top , dankjewel

7 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Reizen staat symbool voor op ontdekkingsreis, onderzoek en op avontuur uit gaan. Je komt uiteraard obstakels tegen, die je moet overwinnen. Het doet me denken aan de tarotkaart De Dwaas. In de link lees je meer: [www.kaartensterren.nl]

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** ********  ******** **   ** ******** 
    ** **   ** **    ***  ***   **  
    ** **   ** **    **** ****   **  
    ** **   ** ******  ** *** **   **  
 **  ** **   ** **    **   **   **  
 **  ** **   ** **    **   **   **  
 ******  ********  ******** **   **   **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht