Kerk

marie
7 maanden geleden

Tijdens deze droom, stond ik in een witte jurk voor het altaar.
Hierbij zag ik mijn ex naar voren lopen met zijn nieuwe vriendin. (momenteel heb ik een nieuwe relatie & is de relatie met mijn ex al ongeveer 4 jaar uit)
Terwijl ik daar in mijn witte jurk stond en hij zijn hand naar mij uit stak. Bedacht ik mij dat ik dit niet wilde. Hierna besloot ik mijn pyjama aan te doen en voor in de kerk te gaan zitten op de grond. Mijn vriendinnen zaten ook in deze kerk en vonden mij respectloos richting het huwelijk van hun en werden in mijn droom boos. 'hoe kon ik dat doen in de kerk '
Na de dienst moest ik bij mijn ex thuis komen en mijn excuses aanbieden. Hij eiste dit van mij.

Na dit werd ik wakker.

7 maanden geleden

Een witte jurk staat symbool voor reinheid, maagdelijkheid, puurheid en onschuld. Het altaar staat voor een verbond sluiten. Het kan gaan om een spirituele afspraak met jezelf. In de droom komt naar voren, dat je niet meer naar andermans pijpen wilt dansen. Je wilt je eigen weg volgen en je eigen keuzes willen maken in vrijheid. Je voelt je in de kerk niet thuis vanwege alle verwachtingen, die men van jou wordt verlangt. De pyjama staat voor rust en huiselijkheid. De ex met zijn nieuwe vriendin is een beeld van afsluiten en opnieuw beginnen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********  *******  ********  **   ** 
 **   ** **   ** **   ** **   **  **  ** 
 **   ** **   ** **   ** **   **  ** **  
 **   ** ********  ******** ********   ***  
 **   ** **        ** **      ** **  
 **   ** **     **   ** **     **  ** 
 *******  **     *******  **     **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht