Gele & Groene Tarantula

Abigail
7 maanden geleden

Hallo iedereen,
Vanacht heb ik gedroomd dat ik in mijn slaapkamer of in ieder geval een van de kamers in huis 2 grote fel gekleurde tarantulas op de muur zaten ze waren fluoriserend van kleur. Ik rende bang en in paniek rond omdat ik ze wilde doodslaan maar niet wist met wat en toen ik me terug draaide was de gele ineens een schorpioen en had zijn staart(?) (dat scherpe) ergens ingestoken een voorwerp en toen zag ik zijn level (geen idee wat voor level) en die was bijna leeg. Daarna ben ik snel naar mijn oma gerend die in de woonkamer zat en ik vroeg naar haar telefoon om snel op te zoeken hoe je een schorpioen oplaadt toen ik terug rende waren ze beide weg en raakte ik nog meer in paniek door het feit dat ze kunnen steken. Dit is alles wat ik onthouden heb en tot zo ver ik heb opgezocht betekend dit niets goed...

7 maanden geleden

Een spin staat hier voor negatieve vrouwelijke eigenschappen, zoals jaloezie, roddelen of kattigheid. De felle kleuren staan voor waarschuwing. De kamers hebben te maken met je territorium. Iets of iemand komt te dicht bij jezelf. De schorpioen staat voor vijandschap. De staart symboliseert je angsten. Er is iets of wat waar je voor siddert. De telefoon staat voor communicatie. Het lijkt op miscommunicatie, waar je niet goed mee om kunt gaan.

Abigail
7 maanden geleden

Hartelijk dank voor de reactie! Ik kon er maar niet uitkomen wat het precies betekende.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **   **  ******  *******     ** 
 **    **   ** **  ** **   **    ** 
 **    **   ** **    **        ** 
 ******  **   ** **    ********     ** 
 **     **  **  **    **   ** **  ** 
 **     ** **  **  ** **   ** **  ** 
 ********   ***   ******  *******  ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht