Droom over vliegende meubels

Marianne
7 maanden geleden

Ik droomde vanacht dat ik aan de telefoon in gesprek was. In een kamer die mij nu niet bekend voorkomt. Opeens steeg een kastje langzaam op en ook andere voorwerpen vlogen door de kamer om mij heen, ik zei tegen de persoon aan de telefoon, je moet komen ik heb hulp nodig.
Ik rende vervolgens nasr de achterdeur om de rondvliegende inboedel te ontwijken, daar stond mijn moeder, al heel lang overleden.
Vervolgens zag ik een boom in de tuin, prachtige vuurrode no o resem bedekte hem. Ik zei tegen iemand, je moet nu komen kijken, straks is hij uitgebloeid.ik voelde mij kalm maar wel verbaasd over wat ik zag.

7 maanden geleden

De telefoon staat voor communicatie. De kamer staat voor het onbewuste, omdat je het niet bekend voorkomt. In het kasje bewaar je alle herinneringen, deze komen ineens naar boven. Je moeder manifesteert in je droom, omdat je haar steun momenteel kan gebruiken. Het kan momenteel wat chaotisch zijn. Het overzicht staat een beetje op zijn kop, want normaal gesproken hebben meubelen hun plekje in de kamer.
De tuin staat voor verlangen van rust. De boom staat voor aarden en de bloemen staan voor het openen van je hart.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** ******** **   **  ****** 
 **   ** **  **   **   **   ** **  ** 
 **   ** ** **    **   **   ** **    
 **   ** *****    **   **   ** **    
 **  **  ** **    **   **   ** **    
  ** **  **  **   **   **   ** **  ** 
  ***   **  **   **   *******  ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht