Louche afrikanen

Kiki
4 maanden geleden

Ik heb gek gedroomd. Het gaat eigenlijk om een bekende Afrikaanse stichting uit mijn woonplaats. Meer subsidie en dus uitbreiding.
De Afrikanen vermaakten zich met Afrikaanse vrouwen die verlokt werden door de zogenaamde welvaart van de afries.
Eén zo'n vrouw stond halfnaakt ,in blote borsten en onderbroekje op een soort van voertuig met zo'n afri te chillen.
Eindstand lag deze vrouw weggemoffeld in een ruimte of trap. Ze zei dat ze me wilde redden. Later pleegde deze vrouw zelfmoord door van een hoogte naar beneden te springen.
Elders lag er een Afrikaanse vrouw dood, haar hele mond was verminkt, eigenlijk zag je haar mond niet maar opengereten vlees.
Het laatste wat ik zag was dat een Afrikaanse man een klein donker jongetje via een soort van nauwe kooi met punten naar beneden wilde gooien.
Omdat de kooi zo nauw en puntig was zou dat jongetje zich vast en zeker verwonden. Kortom ierdereen die met deze Afrikanen in zee waren gegaan en het eerst leuk gehad hadden gingen kapot.
Wat moet dit betekenen?


Gr

4 maanden geleden

Een vereniging is een plek waar mensen bij elkaar komen. De mensen hebben geen zorgen en gaan en genieten van het goede leven. Half uitgekleed staat voor jezelf blootstellen. Maar het gaat natuurlijk niet altijd over rozen (zelfmoord), want ieder huisje heeft zijn kruisje. De Afrikaan hier is geen echt Afrikaan meer. Hier in het westen is ieder sneller met zichzelf bezig. De vrouw die verminkt is, voldoet niet aan de eisen van een ander.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** **   **  ******  **    
 **  **  ** ** ** **   ** **  ** **  ** 
 ** **  ** ** ** **   ** **    **  ** 
 *****   ** ** ** **   ** **    **  ** 
 ** **  ** ** **  **  **  **    ********* 
 **  **  ** ** **  ** **  **  **    ** 
 **  **  *** ***   ***   ******     ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht