haargroei op benen en hielen

Ann Poelmans
4 maanden geleden

Ik droomde over haargroei verspreid in bosjes over mijn benen van boven tot onder en in 1 lijn. Deze haren waren kort krullend en zwart.
Dan merkte ik dat er stijle haren vanuit mijn hiel groeiden, grijs en blond en stijf, vrij lang (enkele centimeters), allen gericht in dezelde richting, een
beetje zoals een verfborstel.
Dit had ik nog nooit gedroomd.
Enig idee wat dit wil zeggen ?

4 maanden geleden

Haren staan symbool voor mannelijke kracht. Krullend haar staat voor romantiek. Spreekwoordelijk is de hiel ook wel bekend, onder meer vanwege de achillespees, vernoemd naar de oudgriekse held Achilles, maar ook in het scheldwoord hielenlikker, wat doelt op iemand die alles probeert om bij een ander in de gunst te komen. Dankzij deze geschiedenis noemen we de grote pees in de hiel van de mens de achillespees. En de achilleshiel staat dus symbool voor iemands zwakke plek. Het woord Achilles staat daarentegen juist symbool voor kracht en onoverwinnelijkheid. Dit is ook te merken aan het feit dat veel sportclubs naar de Griekse held zijn vernoemd.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  **  ** **  ** ********  ******* 
 **  ** ***  ** ***  ** **   ** **   ** 
 **    **** ** **** ** **   **     ** 
 **    ** ** ** ** ** ** **   **  ******* 
 **    ** **** ** **** **   **     ** 
 **  ** **  *** **  *** **   ** **   ** 
 ******  **  ** **  ** ********  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht