Geen aandacht

thomas
4 maanden geleden

Hallo, ik heb meerdere dromen gehad vannacht en ik zou graag willen weten wat deze inhouden

Ik droomde eerst dat ik een leraar (die ik ken) tegen kwam, ik wist niet wat ik zei maar ik praatte een beetje en dat was het einde van die droom: best kort.

Daarna droomde ik dat ik in een lokaal zat en er iemand binnenkwam (ik herkende hem en wist wie hij was) en er zaten mensen met camera's, journalisten, cameramannen achterna, ik zat in een hoek: zonder enige aandacht en erg verdrietig voelend.... Het einde van de 2e droom

Daarna had ik gedroomd dat ik op een stationsplein waar ik dagenlijks langs kom was en ik iemand (een persoon die mij veel (emotionele) pijn heeft aangedaan) tegenkwam. Hij begon mij te betasten, tilde mij op en probeerde mij weg te tillen.
Ik stribbelde tegen en probeerde eruit te komen, dat was aan het einde van mijn droom gelukt

4 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Als je een leraar symboliseert dat je op zoek bent naar advies, begeleiding of kennis. je gaat een nieuwe richting op in je leven en je bent klaar om te leren door voorbeelden of ervaringen. Er zijn velen geïnteresseerd. Maar jij voelt je aan de kant geschoven. Misschien mag je wel wat assertiever zijn. Het stationsplein is een plek van haast en de trein halen. De maatschappij maakt het je moeilijk.

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ook als het niet rijmt. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **   ** **   ** **   ** ******** 
 **   ** **   ** **   ** **   **   **  
 **   ** **   ** **   ** **   **   **  
 ********  **   ** **   ** **   **   **  
 **     **  **  **  **  **  **   **  
 **      ** **   ** **   ** **    **  
 **      ***    ***    ***    **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht