wijn

4 maanden geleden

hallo beste,
ik had een droom dat ik een verse fles rode wijn liet vallen en ze een beetje gebroken was maar de rest van de wijn kon ik nog in de fles
,ik kreeg ook van iemand twee dekentjes een licht blauw en een licht groen die zei omdat ik ziek was mij er s'nachts moest inwikkelen ,ik zag ook twee hele grote (50cm)kikkers die op een vijver zaten en er brande een mooi licht ,graag had ik wat uitleg over die dromen met heel veel sympathie
vanwege Dahlia.

4 maanden geleden

Wijn is een godendrank. Wijn laten vallen is geen controle hebben over een wens of droom. Het lijkt wel niet haalbaar te zijn. De dekentjes verhullen de wonden (ziek). Lichtblauw staat voor prilheid en lichtgroen voor vruchtbaarheid. Dus er is toch een vooruitzicht wat betreft een doel. Kikkers zijn in China een gelukssymbool. Het lot draait de goede kant op. Het licht staat voor een lichtpuntje in de duisternis.

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

4 maanden geleden

hallo Esme
bedankt voor de goede duiding ,ik heb door je uitleg wat hoop gekregen hetgeen mij bezig houd iedere dag ,meer kan ik niet zeggen wel dat ik het verassent echt vindt ik kan het heel goed plaatsen ,vooral bedankt om in mijn droom te kruipen en te verklaren warme groeten Dahlia.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** **   ** **   ** ********  ******** 
    ** **   ** ** ** ** **   ** **   ** 
    ** **   ** ** ** ** **   ** **   ** 
    ** **   ** ** ** ** **   ** **   ** 
 **  **  **  **  ** ** ** **   ** **   ** 
 **  **  ** **  ** ** ** **   ** **   ** 
 ******   ***   *** ***  ********  ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht