Kersenbloesem

Emmmzzxx
3 maanden geleden

Hoi hoi!

Vannacht had ik echt een hele vage maar, leuk droom: ik droomde dat ik in een cabrio zat en mijn ex boyfriend (die ik nog steeds leuk vind) reed. Het wask een hele grote brede weg, met wel 10 banen. Links en rechts stonden er overal hele grote kersenbloesem bomen. Ze waren allemaal in bloei, de blaadjes waaide op de weg. Een beetje zoals confetti maar dan langzaam en sierlijk. Het zag er echt zo mooi uit! Ik probeerde er mee op de foto te gaan hahaha (selfies). Ook voelde ik de blaadjes zacht op mn armen.

Wat kan deze droom betekenen? Ben super benieuwd!!!

Groetjes,

Emma

3 maanden geleden

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

Emmmzzxx
3 maanden geleden

Hey Esme! Zou het super leuk vinden als je dat zou willen doen :)

Groetjes, Emma

3 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De cabrio staat voor vrijheid. De 10 banen gaat om bewegingsvrijheid. Helaas is de verkering uit. Je droomt van hem, omdat je hem nog niet uit je hart kan vergeten. Je droomt over de mooie tijd, die jullie samen hadden. De kersenbloesem wordt door Japanners gezien als een schoonheid dat kort is van duur. Voor Japanners is de kersenbloem een teken van een nieuw begin van bloei. Japanners zien de natuur gelijkwaardig met het leven van de mens. De natuur komt in bloei in het voorjaar, is sterk in de zomer, wordt zwakker in de herfst en eindigt met de onvermijdelijke dood in de winter. Als de bloesems aan het verwaaien zijn, tekent dit het einde van het leven. De zon, regen en wind heeft invloed op de duur van de bloei, net zoals de natuur ook invloed heeft op het menselijke leven.

Emmmzzxx
3 maanden geleden

Hoi Esme!

Bedankt voor de uitleg en de moeite! Ik had eigenlijk heel iets anders verwacht, haha. Ik dacht dat de kersenbloesem bomen stonden voor welvaart/geld. Maar in deze uitleg over de bomen kan ik me ook wel in vinden :)

Groetjes,
Emma

3 maanden geleden

De Pioenroos is het symbool van voorspoed en welvaart. Deze bloem komt oorspronkelijk uit China.

Emmmzzxx
3 maanden geleden

Ahh oke! :)

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ********  ********  **  ** **   ** 
 ***  ** **   ** **   ** ***  ** **   ** 
 **** ** **   ** **   ** **** ** **   ** 
 ** ** ** ********  ********  ** ** ** **   ** 
 ** **** **   ** **   ** ** ****  **  ** 
 **  *** **   ** **   ** **  ***  ** **  
 **  ** ********  ********  **  **   ***  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht