Kevers

Doortje
6 maanden geleden

Ik droomde heel kort maar ik weet niet wat ik ervan moet maken. Ik zag drie kevers met veel kleuren op een gordijn zitten. Ik vond ze vies en eng. Toen verdelgde ik hen op de een of andere manier. Ik weet niet hoe. Toen zag ik het achterhoofd van een man met kale plekken. Precies waar de kevers hadden gezeten... Zou iemand me kunnen vertellen wat dit betekent?

6 maanden geleden

Mensen die niet reageren, daar leg ik geen dromen meer voor uit. Ik heb vaak dat ik tijd insteek in de uitleggen en dan krijg ik totaal geen respons. Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht.

Doortje
6 maanden geleden

Hoi Esme oh het spijt me. Heb ik de laatste keer niet gereageerd. Ik probeer altijd heel zorgvuldig te zijn. Mijn oprechte excuses. Dat is niet de bedoeling.

Doortje
6 maanden geleden

Hoi Esme. Ik heb gelijk opgezocht en heb ontdekt dat jouw laatste reactie mij geheel ontgaan is. Het spijt me echt. Ik ben oprecht blij met je reacties op mijn dromen lieve groetjes Agaat

6 maanden geleden

Soms zit ik een hele ochtend of avond in mijn vrije uurtjes dromen uit te leggen en vervolgens krijg ik geen respons. Het kan zijn als je weer een droom te verklaren hebt, dat je van mij hetzelfde verzoek krijgt. Ik kan niet alle namen onthouden. Maar door een geregistreerde naam kan ik wel zien of je reageert.

Een insect of kever staat voor irritatie. Drie kevers staan voor een versterkende kracht zoals de drie eenheid (moeder, dochter, oma). De kleuren staan voor verscheidenheid of veelzijdigheid aan idee├źn of creativiteit. Kaalheid staat symbool voor bescheidenheid, puurheid en persoonlijke opoffering, want kaalheid gaat niet in je kouwe kleren zitten. Je bent in een fase van je leven waarin je je vertrouwen genoeg hebt om jezelf te tonen zoals je bent. Een gordijn staat symbool voor de sluier van het onbekende.

Doortje
6 maanden geleden

Hoi Esme ik begrijp het helemaal dank voor je moeite. Mooie uitleg. Ik voel ook steeds meer vertrouwen om mezelf te laten zien. Dus ik herken het wel!

Doortje
6 maanden geleden

Esme ik zal voortaan alles goed controleren. Of ik gereageerd heb. Groetjes van Agaat

6 maanden geleden

Jij bent niet de enige, hoor. Ik ben tegenwoordig heel selectief en wat strenger, omdat er gewoon niet gereageerd wordt. Maar het uitleggen doe ik met plezier. Bedankt voor je droom.

Doortje
6 maanden geleden

Hoi Esme... Ja dan moet je ook goed je grenzen aangeven.!

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 *******  **  ** ********  ******  ******** 
 **   ** **  **  **   ** **  **  **    
 **     ** **  **   ** **     **    
 ********  *****   ********  **  **** ******  
 **   ** ** **  **     **  **  **    
 **   ** **  **  **     **  **  **    
 *******  **  ** **     ******  ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht