twee kleine olifanten vallen boven op mij..

5 maanden geleden

Ik moet besluiten welke weg ik inga, met m'n fiets om mijn weg te vervolgen..

Nu lijkt me deze weg wel mooi een rechte weg tussen het groen, het is een smal weggetje en aan de linkerkant is water

Ik besluit deze weg in te gaan en zie ineens naar links een klein beertje voorbijschieten en nog een dier, toen dacht ik is het wel veilig met die beesten hier?

Toen ik een paar meter verder was gefietst, toen vielen ineens twee kleine olifanten hard op me en erna kwamen van de rechterkant twee mannen wild intimiderend zwaaiend naar me toe, die woonden aqan de rechterkant van dit weggetje op een woonboot en bedacht me dat ik nu beter terug kon gaan en niet verder fietsen..

5 maanden geleden

Op de fiets hou je je zelf in balans en kies je je eigen koers. Het leven gaat zijn gangetje. Ach, af en toe van die vervelende dingetjes. Het klein beertje is een beertje op de weg. Dat hou je. De linkerkant waar water is, is emotie in het onbewuste. Bij veel volkeren is de olifant het symbool van kracht, wijsheid, vriendelijkheid, geluk en lange levensduur. Deze ploffen pontificaal op je vanuit de hemel. De mannen zijn als de maatschappij die agressief kunnen overkomen. De woonboot wordt gerefereerd aan het element water. Wonen in het water laten diepe gevoelens (temperament) naar boven komen.

5 maanden geleden

hartelijk dank esme, er gebeuren inderdaad momenteel heel vreemde dingen hier en in mn omgeving, best wel heftige

die mannen waren inderdaad zoals je zei zeer temperamentvol, die ene stond wijdbeens met gestrekte benen en best wel intimiderend

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** ********  **   ** **  **    ** 
    ** **   ** **   ** **  **     ** 
    ** **   ** **   ** ** **     ** 
    ** ********  **   ** *****      ** 
 **  ** **   **  **  **  ** **  **  ** 
 **  ** **   **  ** **  **  **  **  ** 
 ******  ********   ***   **  **  ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht