Fietsen door een ondergrondse tunnel

Loïs
5 maanden geleden

Ik droomde vannacht dat ik aan het fietsen was door een ondergrondse tunnel. Er stroomde een rivier of kanaal boven. Ik droomde dat de tunnel veel rechte bochten had naar links en rechts. Ik bedacht me dat ik het koud had en baalde dat ik mijn muts en handschoenen vergeten was. Ik hoorde achter me een man en een jongetje fietsen, die kwamen steeds dichterbij. Toen ik het einde van de tunnel bereikte zag ik de uitgang wel, maar snapte in eerste instantie niet hoe ik daar kon komen. Ondertussen was de man en het jongetje ook bij de uitgang aangekomen. Net toen de man me wilde helpen, zag ik dat ik nog met de lift een metertje of 2 naar beneden moest. Daar aangekomen moest ik 3,50 ofzo aan de portier betalen om er uit te kunnen en dan zou ik er ook bij handschoenen krijgen. Maar dat bleken rubber handschoenen te zijn. Ik kreeg ook dethol.

Denice
5 maanden geleden

Ik droomde dat ik geen keuze kon maken welke tas ik mee moest nemen
Naar een avond uit gaan
Het was erg kort of in ieder geval dat is wat me is bij gebleven ik vraag me af wat het zal kunnen betekenen

5 maanden geleden

Fietsen door een ondergrondse tunnel:
Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Op de fiets reist bepaal je je eigen koers. De tunnel is het onbewuste. De rivier staat voor het stromen van emotie. De bochten zijn obstakels, zowel bewust als onbewust. De kou heeft te maken met een stukje eenzaamheid. Er zijn wel mensen om je heen, maar slechts passanten. De lift brengt je naar een lager level. Rubberen handschoenen staan voor kilte en Denthol is een ontsmettingsmiddel. Heel steriel allemaal. Er is een leegte van binnen.

5 maanden geleden

Tas:
Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een tas bevat inhoud. Het ligt er maar net aan wat er in die tas zit. Een tas heeft ook een bepaalde stijl. Wat hoort er bij je gemoedstoestand? Het niet kunnen kiezen kan te maken hebben met onzekerheid of door stemmingswisselingen. Uitgaan staat voor ontspanning. Ontspanning is waar je veel behoefte aan hebt.

Loïs
5 maanden geleden

Dankjewel Esme,

Als ik je uitleg zo lees dan lijkt het erop dat ik zelf voor de innerlijke leegte gekozen heb. Dat klopt wel. Ik kies voor rust en focus, maar dat zet me aan het denken: kies ik voor eenzaamheid? Nee. Daar kan ik nog wat in veranderen in het leven.

Obstakels herken ook in mijn leven nu. K ben me er van bewust en ik heb ook de overtuiging dat er op onbewust niveau obstakels zijn die binnenkort ook mijn bewustzijn gaan bereiken. Ik weet ook dat ik daar 'gewoon' doorheen moet, ook al vind ik dat nu niet prettig.

Ik weet even niet hoe ik het stromen van emoties (boven mij) en het lagere level moet plaatsen? Emoties staan niet stil, zijn niet star, ze gaan gewoon door? En een level lager? Dieper weg zakken? Tegenslag?

5 maanden geleden

Fietsen door een ondergrondse tunnel:
Water staat symbool voor het onbewust en emotie. Een rivier stroomt, dus de emotie kan gewoon gevoelt worden. Wanneer er ijs of sneeuwvorming in een droom voorkomt, dan wordt de emotie bevroren. Maar dat is in jouw droom niet het geval. De rivier is de levensstroom. Deze zorgt voor vruchtbare land. Dit houdt in, dat alle energie zijn natuurlijke gang gaat. Je kan je emotie goed loslaten, ook al vind je het vervelend. Het is een periode van loslaten. Op een gegeven moment zijn je tranen op en ben je klaar voor ontwikkeling.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** ********  ********  **   ** 
 **   **  ** **  **   ** **   **  **  ** 
 **   **  ****  **   ** **   **  ** **  
 *********   **   ********  ********   ***  
 **   **   **   **     **      ** **  
 **   **   **   **     **     **  ** 
 **   **   **   **     **     **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht