Je bent niet aangemeld Aanmelden

Ouders van ex en brood

R
3 maanden geleden

Hallo ik had vandaag een beetke gekke droom, ik droomde dat ik in het huis van mn ex zn ouders was. Maar heel gek mn broer woonder daar ook.. leek net of kamertje verhuurde. Dus mn broer wilde brood hebben(waren van die vacum verpakte pisroletjes) dus ik wilde die pakken voor me broer maar er waren kaiser broodjes en die hele pak was beschimmeld en er waren van die kleine pistolletjes die niet beschimmeld waren maar er zaten nog maar 2 in een pak.. en die pakte hij. Iemand enig idee wat dit betekend

3 maanden geleden
Beheerder

Misschien is het een deel van jezelf dat daar nog woont?
Maar het is oude beschimmelde koek.
Wat is de bedorven inhoud?
Of waarom, of waarmee, wordt hij eigenlijk nog "gevoed".


Niet meer dan een droom per post.
Geen topic starten in het onderwerp van anderen.

Verlichting bestaat uit het verkennen van de eigen duisternis.

3 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een huis stelt je lichaam en ziel (denken, intuïtie en ratio) voor. Je kunt onbewust je ex ouders nog niet loslaten. Een deel van jezelf (broer = mannelijke eigenschappen) woont ook in dat huis. De broodjes staan symbool voor overvloed. Dit symbool is vanwege jezus die het brood deelde aan de mensen. Maar de keizerbroodjes waren besmet. Het broodje wijst naar herinneringen die niet fraai zijn. Te lang bewaren kan schimmel veroorzaken, wat slecht is voor de gezondheid.

Graag zou ik willen weten of je de uitleg kan plaatsen.

Je naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  ******  **  ** ********  **  ** 
 **    **  ** **  **  **   ** ***  ** 
 **    **    ** **  **   ** **** ** 
 ******  **    *****   ********  ** ** ** 
 **    **    ** **  **     ** **** 
 **    **  ** **  **  **     **  *** 
 ********  ******  **  ** **     **  ** 


Of bekijk eerst voorbeeld van je berichtDroominfo

Droominfo is een droomwoordenboek waar je zelf de betekenis van je droom kan vinden. Je kunt ook over je droom praten op ons forum. Zo krijg je een beter inzicht in je persoonlijke relaties, kan je de dag makkelijker verwerken en krijg je een ongecensureerde blik op je werkelijke gevoelens.