Je bent niet aangemeld Aanmelden

Dromen over 2 “vriendinnen”

Lol
8 dagen geleden

Hallo,
Voor ik mijn droom vertel moet je weten dat ik meerdere dromen over deze meisjes heb gehad en dat ze op dezelfde school als ik gaan maar ze zijn niet echt vriendinnen van mij, ze zijn vrienden van mijn beste vriendin. Maar we ontwijken elkaar voor ik heb geen idee welke reden. Ik herinner me niet alles meer wel een groot deel

Mijn droom:
Ik heb deze nacht gedroomd dat ik in een soort van kasteel ofzo iets was waar ik allerlei opdrachten kreeg ik moest iets zoeken volgens mij een schatkist maar in die droom had ik ook angst alsof de duivel me die opdrachten gaf en die meisjes waren er ook. Ik moest zoeken in zo tijdelijke doorgangs plaatsen bv er was een doos en de eerste keer kon ik daar door maar toen k daar wegging kon ik daar niet meer door. Maar dus ik probeerde die meisjes voor een of andere reden te ontwijken omdat ik iets had gedaan en die meisjes waren me de hele tijd aan het zoeken op een bezorgde manier alsof ze wouden zeggen dat het niet erg was en ik verstopte me dus in die geheime doorgangen waar ik dan dingen zocht maar het rare was dat als ik door die doos heen ging ik opeens een minecraft lay-out kreeg en ik dingen opving en de grond lag vol met zand. Ik schaamde me op een of andere manier voor die meisjes.

Sorry voor de vaagheid ik snap het ook niet meer, maar ik hoop dat iemand het een beetje snapt.

Groetjes Lola

8 dagen geleden
Beheerder

Het kasteel is het labyrint van het onbewuste.
De doos kan er een zijn van Pandora, of het is een kijkdoos?
Je ontloopt de meisjes die met 3 zijn en daarom verwant met de drie nornen of het vrouwelijke archteype.
(de duivel kent ook het 3 tal, zoals de drietand en 3 vervloekingen enz)
Je voelt je schuldig dus er zal wel iets gebeurd zijn waarvoor je nu rekenschap moet afleggen, maar je meent dat zij het niet erg vinden.
Dat lijkt mij geen juiste gedachte. Het is meer een ego bevrediging.

Je krijgt waarschijnlijk een aantal onmogelijke opdrachten.
Dat is een afbetaling in schijnbaar zinloze handelingen en inspanningen zoals de put zonder bodem vullen, of zaden sorteren, touw splitsen, houtjes hakken, enz.

Daarop kom je in een matrix terecht waar je helemaal de weg kwijt bent.

De zandgrond is geen goede basis om op te bouwen.

De tegenstelling tot het kasteel/fort en het zand!

In mijn onderschrift staat nog wat.


Niet meer dan een droom per post.
Geen topic starten in het onderwerp van anderen.

Verlichting bestaat uit het verkennen van de eigen duisternis.


Het verschil tussen een gevangenis en een fort is, dat in het fort de sleutel aan de binnenkant steekt.1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 dagen geleden door Sheherazade.

Je naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** ******** **  ** ******** 
 **   ** ***  ***   **   **  **  **    
 **   ** **** ****   **   ** **  **    
 ********* ** *** **   **   *****   ******  
 **   ** **   **   **   ** **  **    
 **   ** **   **   **   **  **  **    
 **   ** **   **   **   **  ** ******** 


Of bekijk eerst voorbeeld van je berichtDroominfo

Droominfo is een droomwoordenboek waar je zelf de betekenis van je droom kan vinden. Je kunt ook over je droom praten op ons forum. Zo krijg je een beter inzicht in je persoonlijke relaties, kan je de dag makkelijker verwerken en krijg je een ongecensureerde blik op je werkelijke gevoelens.