Brand in gebouw

Lisanne
3 weken geleden

Het begon allemaal dat ik mijn huis aan het afsluiten was en dan ik mijn twee katten naar binnen liet. Na alles dicht te hebben gedaan hoorde ik dat een van mijn lampjes in huis kapot knalde, er ontstond brand ik raakte in paniek en wilde het blussen, maar al snel greep het vuur om zich heen. Ik wilde in paniek met mijn katten naar buiten rennen. Maar ik stond ineens buiten zonder katten, ineens was het niet meer mijn eigen huis maar een hoog gebouw dat in brand stond ergens in Frankrijk. Ik begon in het Frans te praten en of een mevrouw de brandweer zo snel mogelijk kon bellen. Nou kan ik in het echt helemaal geen Frans.. vervolgens stortte het gebouw in mijn katten waren er nog in. Ineens zag ik mijn ene kat op de grond liggen ze miauwde van de pijn de andere zag ik voor mijn neus levend verbranden, ook zag ik mensen met gezicht levend verbrand worden in het gebouw. Ineens stond ik weer in mijn eigen huis alles verwoest met mijn twee huisdieren op mijn arm wat er nog van over was. Het huilen kon ik niet meer stoppen. Toen ik wakker schrok heb ik 2 uur gehuild, als ik er aan terug denk wordt ik weer heel verdrietig. Ik heb meteen daarna gerend door mijn huis opzoek naar mijn katten en heel erg geknuffeld en huilend vast gehouden.

Ik heb dit nog nooit zo heftig ervaren weet iemand wat dit betekend? Al heb ik wel vaker meer dromen over dat ik vloeiend Frans spreek.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **   ** ******** **   ** **   ** 
 **    **   ** **  ** **   ** **   ** 
 **    **   **   **  **   ** **   ** 
 ******  **   **   **   ********* **   ** 
 **    **   **  **   **   ** **   ** 
 **    **   **  **   **   ** **   ** 
 ********  *******   **   **   **  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht