Beren rond ouderlijk huis

5 maanden geleden

Ik droomde dat rond mijn ouderlijk huis waar ik 35 jaar geleden woonde een heleboel beren liepen. Naast wat oudere beren zag ik ook veel jonge beertjes. De jonge beertjes vond ik wel leuk maar ik was bang dat de oude beren in huis kwamen. Daarom heb ik snel alle deuren dicht gedaan zodat ze niet binnen konden komen. Enig idee wat dit betekend?

5 maanden geleden

Het ouderlijk huis stelt je oude normen en waarden voor. Hier ben je opgegroeid en ben je gevormd. Een beer als totemdier is praktisch, tolerant en optimistisch. Hij is bescheiden en punctueel, maar kan soms ook lui zijn, pietluttig of te sceptisch. Je bent toe aan vernieuwing en oude normen en waarden nog eens onder de loep nemen. Wat is niet meer relevant voor je en wat is tegenwoordig belangrijk.

5 maanden geleden

Dank je wel Esme, weet je ook waarom ik alle deuren dicht doe om de grote beren buiten te houden?

5 maanden geleden

Het gaat om invloeden, angsten, irritaties of voor jou negatieve eigenschappen die je niet binnen wil laten. Een huis is een soort tempel van je, ofwel je lichaam.1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 maanden geleden door Esme.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **     **     **  **  ******  **  ** 
 **  **  **  **  ** **  **  ** ***  ** 
 **  **  **  **   ****  **    **** ** 
 **  **  **  **   **   **    ** ** ** 
 ********* *********   **   **    ** **** 
    **     **   **   **  ** **  *** 
    **     **   **   ******  **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht