Oude klas weer terugzien

Olivia
11 maanden geleden

Ik had laatst een droom over het weer terug zien van mijn oude groep acht klas ( ik zit nu in de tweede ) en we waren op de kermis. De beste vriendin die ik toen had is in de realiteit nog steeds een van mijn beste vriendinnen, en we gingen in allemaal attracties die ik normaal heel leuk vond maar nu echt extreem eng. En mijn beste vriendin moest er alleen maar om lachen. En daarna gingen we met zijn alleen op een grasveld apps downloaden. Toen we weg wouden gaan moesten we RENNEND de snelweg over! En ik ging bijna dood en toen werd ik wakker. Ik vraag me af wat dit betekent

11 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een droom over je oude klas laat zien dat je herinneringen van je klas koestert. De kermis staat dat je terugverlangt naar je kindertijd, een periode waar dingen een stuk eenvoudiger leken. De attracties zijn als een achtbaan. Het zijn de ups en downs in je leven. Je gaat goed met de verandering in je leven om, want je bent niet bang in de attracties. Downloaden is kennis vergaren. Soms hou je ervan om risico’s te nemen. Je houdt van het avontuur aan gaan.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   **  ******  ********  ********  **   ** 
 **  **  **  **  **   ** **   ** ***  *** 
  ** **  **     **   ** **   ** **** **** 
  ***   **  **** ********  **   ** ** *** ** 
  ** **  **  **  **     **   ** **   ** 
 **  **  **  **  **     **   ** **   ** 
 **   **  ******  **     ********  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht