Paard verandert naar slang in droom

Jice
10 maanden geleden

Samen met een andere persoon ga ik te paard naar een voetbalvereniging/manege. Daar aangekomen zadel ik het paard af. Het paard verandert in een slang. De slang geef ik eerst drinken en eten. Vervolgens krult het tevreden om mijn arm. Mensen komen kijken en het valt op het gras. Na zoeken vind ik het weer en moet ik het laten liggen. Mijn kat loopt rond dus maak mij zorgen maar denk ach als mijn kat het wil prima. Ik ga naar binnen waar mensen zijn en we hebben het over een vakantie. Het wordt al laat en ik moet naar huis. Ik roep mijn slang die gelijk in een wit oud paard verandert. Ik wil het paard opzadelen maar kan zijn halster/hoofdstel niet vinden. Een ander halster wil het niet om terwijl het een lief paard is.

10 maanden geleden

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

Jice
10 maanden geleden

Heel begrijpelijk! Ik ben erg benieuwd. Ik zal zeker reageren op jouw reactie Liefs

10 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Met het paard aan de teugels, heb je het hef in handen. De voetbalvereniging staat symbool voor het competitieve element in het spel. Je spart graag verbaal met andere mensen. De slang staat voor vergif, maar ook voor heling. De slang kun je rustig krijgen. Dit komt door je overtuigingskracht die je van nature bezit. Je kunt makkelijk de mensen naar je hand zetten. Deze kracht laat ook zien, dat je een natuurlijke leider bent.

Jice
10 maanden geleden

Dankjewel voor deze uitleg. Nu kan ik de droom goed plaatsen. Ik ben heel overtuigend wat soms doorslaat in manipuleren. Dat doe ik niet bewust en wil daar wel bewust van zijn. Nogmaals dank! Liefs

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********  **    **  ** ******** 
 ***  *** **   ** **    ***  ** **    
 **** **** **   ** **    **** ** **    
 ** *** ** ********  **    ** ** ** ******  
 **   ** **     **    ** **** **    
 **   ** **     **    **  *** **    
 **   ** **     ******** **  ** **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht