dak van het huis

Annemoontje
Vorig jaar

Ik rij in een vrachtwagen op héle nauwe straatjes en moet geregeld een andere vrachtwagen passeren. Dit lukt maar het is steeds héél spannend.
Ik kom aan bij een huis waar een familie het dak van het huis aan het vernieuwen is. Het ziet er stevig uit en ze gebruiken groene stukken. Het lijken planten maar ik kan het niet zo goed zien. Ik ken deze familie, de man draagt een hoorapparaat in het echt maar hier heb ik er net op gelet. De vrouw ziet er héél gespierd uit en sterk en in het echt is dit niet zo. De kinderen helpen ook mee. Ik observeer dit..

Vorig jaar

Een vrachtwagen is zwaar materiaal. Je forceert iets. De nauwe straatjes zijn niet gemaakt voor een vrachtwagen. Het gaat allemaal nog net. Je hebt je in een situatie laten komen, dat kiele kiele is. Kan te maken hebben met studie, financiën of je neemt teveel hooi op je vork.
Het huis is dan wel een ander, maar dit is een spiegel in je droom. Een huis is als een jas om je heen. De kamers zijn je eigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft zijn functie. De zolder is je bovenkamer. Het dak biedt bescherming en wordt vernieuwd. Groen staat voor vruchtbaarheid en de planten voor aarden. Je hebt nieuwe ideeën of wensen. Doofheid kan zorgen voor miscommunicatie. De vrouw straalt power en doorzettingsvermogen uit. Iedereen heeft zijn taak. Vele handen maken licht werk.

Annemoontje
Vorig jaar

Dank u wel Esme!! Kan het ook met gezondheid te maken hebben?

Vorig jaar

Jazeker

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** **   ** ******** **   **  ******* 
    ** ***  *** **    **   ** **   ** 
    ** **** **** **    **   ** **   ** 
    ** ** *** ** ******  **   **  ******** 
 **  ** **   ** **    **   **     ** 
 **  ** **   ** **    **   ** **   ** 
 ******  **   ** ********  *******  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht