paard

Annemoontje
Vorig jaar

Ik rij met de fiets op een landelijke weg. In de verte zie ik een dame en een heer elk apart staan kijken naar iets dat zich in de verte afspeelt.
Ik stop bij hen en zie op dat moment een paard met een ruiter dat op hol slaat. Het paard gooit zijn ruiter er af en komt op ons afgelopen.
Wanneer het paard tussen de man en mij passeert zie ik dat het paard onverzorgd is. De man zegt: ja, als je je dieren niet verzorgt dan gooien ze je er af. Ik rij verder met de fiets en de oude man stapt in zijn auto en rijdt ook verder.

Vorig jaar

Op de fiets blijf je in balans. De landelijke weg staat voor vrijheid. Paarden vertegenwoordigen sterke, fysieke energie. Je dient je ongetemde kracht te kanaliseren. Het op hol geslagen paard kan zijn dat je bang bent voor je eigen gepassioneerde gevoelens. Het heeft hier ook te maken met zelfzorg. Wanneer je jezelf niet goed verzorgd raak je verwaarloost en mentaal sta je dan niet meer met beide benen op de grond. Anderen aanschouwen het tafereel en gaan weer over aan de orde van de dag.

Annemoontje
Vorig jaar

Merci voor uw reactie!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **   **  *******  ******** 
 **   ** ** ** ** ***  *** **   ** **    
 **   ** ** ** ** **** **** **     **    
 ********* ** ** ** ** *** ** ********  ******  
 **   ** ** ** ** **   ** **   ** **    
 **   ** ** ** ** **   ** **   ** **    
 **   **  *** ***  **   **  *******  ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht