had bij elgemeen gezet

Vorig jaar

Esme, kan het ook dat je soms een boodschap bijvoorbeeld zijn van mn buurvrouw haar moeder via m 'n droom , die voor haar dochter bestemd is, dus mn buurvrouw??

Haar moeder is 20ste overleden na lange ziekte, ik heb kort ervoor een kleine onenigheid met de buufr gehad over een schildering, maar met kerst vrede gesloten, alles is okee en was toen boos op haar, is bijgelegd..

Vorig jaar

De ene noemt het onbewuste, de andere een gids of je verborgen intelligentie.
Maar als je het zo voelt dat de oude dame je boodschappen doorgeeft, dan is dat best mogelijk. Bij sommige mensen in de sluier naar de andere dimensie wat dunner en kunnen zij sneller contact maken met overledenen.

Schijnbaar vond je het toch erg rot dat er onenigheid met de buurvrouw was. Misschien ook andersom en heeft de oude dame bemiddeld tussen jullie. Het komt ook vaker voor dat een overledene contact maakt in een droom en is minder spannend, dan contact maken in het waakbestaan en is het makkelijker om op die manier contact te krijgen. In het wakkere leven is het contact maken met overledenen vermoeiend, omdat je op een ander level ligt. Het contact lijkt dan ook heel lang te duren, terwijl het slechts om enkele minuten of zelfs seconden gaat. Sjamanen laten zich in een tranche brengen met of zonder behulp van drugs. Het helpt ze om langer contact te blijven met de andere wereld.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** ********  ******  **   ** **   ** 
  **   **    **  **  ** ** ** ** ** ** 
  **   **    **     ** ** ** ** ** ** 
  **   ******  **  **** ** ** ** ** ** ** 
  **   **    **  **  ** ** ** ** ** ** 
  **   **    **  **  ** ** ** ** ** ** 
  **   ********  ******   *** ***  *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht