Ex verstopt geld in kleding

Ivana
Vorig jaar

Ik heb sinds 3 maanden een relatie en deze gaat echt super op alle vlakken. Zijn ex heb ik nog jiet ontmoet, maar gaat over een tijdje wel gebeuren ivm dat hij een kindje heeft. Maar mijn droom ging als volgt. Ik zat aan een tafel en tegenover mij zijn ex en nog een man. Ik had het idee, dat hij haar partner was. We zaten duidelijk te wachten op mijn vriend. De portemonnee van hem lag wel op tafel en zijn ex en haar vriend keken mij aan met een kille blik en griste vele bankbiljetten uit zijn portemonnee en stopte die achter hun kleding. En ik durfde niets te zeggen. Keek toe. Maar door hun blik werd ik stil gehouden. Heel apart want ik ben niet op m'n mondje gevallen. Maar toen ik wakker werd, had ik gevoel dat m'n vriend genaait werd. En wilde hem verdedigen en waarschuwen.. Maar had alles gedroomd

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De man is als een steunpilaar voor de ex. Hiermee staat ze sterker in haar schoenen. Het kan ongemakkelijk voelen zo zonder je vriend. Jullie zijn als een soort zakenpartners aan tafel. Ze heeft extra geld nodig voor het opgroeiende kind. Als het om geld gaat, kunnen mensen heel hard worden. Je zal altijd te maken krijgen met de ex. Ze heeft misschien wel voor haarzelf kleedgeld nodig.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   **  *******  *******  ******** 
 **   ** ***  *** **   ** **   ** **   ** 
 **   ** **** **** **     **     **   ** 
 **   ** ** *** ** ********  ********  ******** 
 **   ** **   ** **   ** **   ** **    
 **   ** **   ** **   ** **   ** **    
 *******  **   **  *******  *******  **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht