Droom over klimmen en niet meer terug kunnen

Daniel
Vorig jaar

Hallo,

Ik heb net twee keer gedroomd over het beklimmen van een heel erg stijle rots (samen met mijn zoon) en een trap (met collega’s) zodanig stijl en hoog dat ik niet naar beneden durfde te kijken en dus niet terug durfde. Eenmaal boven bleek dat aan het einde van de trap de deur dicht was en dus terug moest. En bij de rots werd het ineens zo stijl dat we terug moesten maar ik durfde niet... ik ben er niet badend in het zweet van wakker geworden, dat dan weer niet.

Heeft iemand een verklaring hiervoor?

Bedankt alvast!

Daniel

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het beklimmen van een rots is obstakels trotseren. De trap brengt je naar een hoger niveau, maar je hebt hoogtevrees. Het kan te maken hebben met de ladder in de maatschappij of je hebt een keuze gemaakt waar je spijt van hebt. Deze keuze kan je moeilijk herstellen. Je loopt op je tenen.

Daniel
Vorig jaar

Bedankt voor je reactie Esme. Ik zal er eens over nadenken waar dat dan precies zit. En mag ik je een persoonlijk mailtje schrijven? Groeten, Daniel

Vorig jaar

Helaas kun je geen persoonlijk mailtje sturen. De PB functie hier op de website werkt nog niet.3 keer bewerkt. De laatste keer was Vorig jaar door Esme.

Vorig jaar

Ik heb je een mailtje gestuurd

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  **  *******  *******     ** **   ** 
 ** **  **   ** **   **    ** ***  *** 
  ****      ** **        ** **** **** 
  **   *******  ********     ** ** *** ** 
  **      ** **   ** **  ** **   ** 
  **   **   ** **   ** **  ** **   ** 
  **   *******  *******  ******  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht