Vastgebonden eend

Esmeee94
Vorig jaar

De gast met wie ik een date heb volgende week kwam in me droom voor.... met een opgebonden eend in z’n handen!! om die voor ons te gaan koken.
Ik kwam er achter dat de eend nog een soort van leefde dus probeerde hem me andere vrienden los te maken en tot leven te brengen... dat lukte. Het was zo pijnlijk om een dier zo te zien. Ik voelde zo veel onmacht...

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De date laat een vreemde indruk achter. Eenden zijn veelzijdig in de zin dat ze kunnen lopen, zwemmen en vliegen. Een eend wijst daarom op flexibiliteit en je vermogen om je aan verschillende omstandigheden aan te passen. De date is een vreemde eend in de bijt. Het beeld van de vastgebonden eend brengt je in de houtgreep. De eend is in je droom een deel van je zelf. Je wilt loskomen van een bepaalde situatie. Het kan zijn dat je er benauwd van wordt, net als de eend.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** ********  **  ** ******** 
 **  **  **   ** **   ** ***  ** **   ** 
 ** **  **   ** **   ** **** ** **   ** 
 *****   ********* ********  ** ** ** ******** 
 ** **  **   ** **     ** **** **   ** 
 **  **  **   ** **     **  *** **   ** 
 **  ** **   ** **     **  ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht