Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vele ondervoede katten- zwartwitte en 1 hele grote

27 mei 2018

Ik liep naar de slaapkamer in een woonhuis, wat van een ander was en de twee ramen die op een kier stonden deed ik dicht. Het plan was om er te gaan slapen.

Het bed was rommelig, maar niet vies en een gedeelte van de lakens had een heldere felle mooie kleur, een groot breed bed. Toen zag ik ineens allemaal wat kleinere zwart-wit gevlekte katten aktief, een beetje door elkaar heen lopen, het waren er vele. Opvallend was dat het haar, van die katten er niet mooi uitzag en ze hadden totaal geen vet in het lichaam, leek of ze stervende en ondervoed waren, maar wel zeer energiek; ze liepen zeer snel. Het was een zielig gezicht allemaal voor die dieren.

Er was 1 zeer grote kat die trots rechtop zat, als een sfinx met zn borst vooruit,op de vensterbank, het overgrote deel van hem was zwart, ook met gevlekt wit erbij; de kat zag er zeer gezond en sterk uit. De man had veel met deze kat en had hem nog niet zo lang.

Toen ik weer naar een andere kamer ging en de bewoner, een man tegenkwam, zei ik tegen hem wat ik had gezien en bleek het wel normaal te vinden dat dit zo liep en eindigde voor die katten en hij zei terug: ja, vandaar dat er nooit iemand hier komt slapen.

27 mei 2018
Beheerder

Lijkt wel een Bastet droom.
De kattengodin.

Vele verwaarloosde zwerfkatten.
Bastet zou er zeker woedend over worden, maar hier lijkt de grote kat alles op te eten wat de anderen tekort komen, als een koekoeksjong.
De man heeft er een relatie mee. Misschien heeft hij veel "zwerfkatten" in huis gehaald.
Maar de kat is een lager symbool van het vrouwelijke in het algemeen.
Een mooi gespreid bed maar geen bruidsbed. De toestand van de katten zegt alles over de man zelf.
De grote kat is een moedersymbool.
Bastet kon veranderen in Sachmet/Sechmet de leeuw/leeuwin.
Archetypen van de Anima.