Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zeer rare droom

Siska
5 jaar geleden

Hallo!

Ik ben net wakker van een dutje te doen die ik echt wel nodig hadden. Alleen heeft het dromen me extra hoofdpijn opgeleverd.

Ik begon namelijk levensecht te dromen. Het begon dat ik met mijn vriend aan het vrijen was. Alles voelde echt. Alleen klonk zijn stem wat robotachtig.

Plots werd ik wakker van die droom in een droom. Ik bevond me op de zetel op mijn rug. Echt zoals ik lag. Ik kon enkel naar het plafond staren. Er waren mannen rond mij aan het praten alsof er ingebroken was en ze wisten goed genoeg dat ik niks kon doen. Het plafond werd van tijd tot tijd scherp en dan zeer wazig. Met alle wil van de wereld wou ik me recht zetten. Zodra ik dit probeerde was het net of ik blokkeerde en kreeg ik terug enkel beeld van het plafond.

Ik bleek eventjes over iets vaags te dromen in de tussentijd. Alsof ik cameraman was van een televisieprogramma en plots zat ik weer ik die levensechte droom. Alleen lag mijn hoofd nu opzij en kon ik mijn hondje naast me zien slapen. Waar ze ook effectief nog altijd ligt nu ik wakker ben. Ik hoorde mijn vriend zijn stem op een toon die ik nog nooit hoorde. Het was meer duivels. Ik zag ook zijn schaduw. Maar echt zijn gezicht of lichaam heb ik nooit gezien. Hij begon over een krantenjongen te praten. Hij zei dat hij tegen de jongen zei dat hij zijn hoofd in twee zou plooien. De jongen zei hem dat het goed was als hij daarvoor 5000 Europa zou krijgen.

Ik besefte op dat moment dat ik aan het dromen was maar toch lukte het niet om het te beƫindigen. Alsof ik in een coma lag. Ik voelde dat in die droom mijn vriend een zak bij zich had. Het zat vol mijn pillen dacht ik. Maar dacht toen aan blauwe silica korrels voor de kattenbakken. Ik wou schreeuwen om mijn hondje wakker te maken maar ik had geen stem meer en werd uiteindelijk toch wakker voor hij mij kon vermoorden met een trechter en de korrels toe te dienen.

Weet iemand wat soort droom dit is? Ik heb dit en paar keer per maand. Ik heb een achtergrond van depressie en borderline. Misschien dat het ermee te maken heeft. Nu ik wakker ben heb ik een zeer ambetante druk op mijn ogen.


Bedankt!

5 jaar geleden
Beheerder

Wat je schrijft lijkt op een uittreding dat zo tegen het plafond hangen.
(Ken dat uit vele eigen ervaringen)
Bij de blauwe korrels denk ik eerder aan gif zoals cyaan-kali (blauwzuur)
Daar past ook dat duivelse goed bij.