Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over mijn vriendin, elke nacht

Eric
7 jaar geleden

hallo, ik ben eric (niet me echte naam) en heb sinds niet zo heel lang een relatie. het gaat tot nu toe veel beter dan met vorige relaties maar als ik verlieft ben, nu dus ook, droom ik letterlijk elke nacht over diegene.. opzich niks raars aan, lijkt me wel logisch tenminste. maar de dromen zijn soms positief, soms negatief.. vanacht heb ik bijvoorbeeld gedroomd dat ze via whatsapp tegen mij zei dat ze liever vrienden wou blijven, ik wou erover praten door met haar af te spreken maar ze kon niet en bellen kan ze ook niet met de telefoon die ze nu heeft (ook in real niet). uiteindelijk werd ik wakker, log licht in paniek omdat het heel echt leek maar realiseerde me langzaam dat het maar een droom was.. dus ik appt me vriendin wat ik droomde zodat ze het die ochtend zou lezen en viel daarna weer in slaap, gelijk daarna droomde ik dat ze heel afstandelijk op mijn bericht die ik in het echt stuurde reageerde..
andere keren droom ik juist heel positief over onze relatie dus ik vraag me af waarom ik soms negatief droom en soms juist positief..
was trouwens precies hetzelfde bij voorgaande relaties, dat ik elke nacht droomde en soms positief maar ook soms negatief..