Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Raar.. help

9 jaar geleden

Voordat ik zou gaan slapen kreeg ik een soort raar visioen .. Van een jongen. Ik voelde me niet meer alleen alsof er nog iemand met me was. Maar stoorde niet echt eraan. Toen viel ik in slaap en kreeg een rare droom.
eerst droomde ik dat ik met mijn vriend zijn vriend ging inplaats van met hem. Als het ware hebben ze rol verwisseld. daarna kwam hij in problemen. en ik probeerde hem te helpen en mijn vriend was nergens gevinden .. want hij was degene die ons in problemen had gebracht. Maar zo tezien hield ik nog van me vriend want ik wou hem en niet zijn vriend.
Toen werd ik wakker.. Later viel ik weer in slaap.
Droomde ik dat ik 2 jongetjes aan het helpen was zoeken naar een lijk ik mijn huis. we hadden het gevonden, toen kwam er een oude vrouw en schreeuwde mij dat ik het kist niet open moest doen omdat ik gevaar uitliet ofzo en kon die twee jongetjes nergens meer zien te vinden.

Ik vind het echt raar aub kan iemand mij vertellen wat het betekent?

9 jaar geleden

Dag Tony2112,
ik heb ook al zo'n dromen gehad. Maar misschien is het gewoon een droom, in een droom kunnen er de raarste dingen gebeuren. Maar als het iets kon betekenen zou ik is nadenken over de plaatsen en spullen. Zoals de kist en de vrouw, ken je ze niet van ergens. Misschien is er een verband.