Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

uitleg droom, kom er zelf niet uit

victoria
11 jaar geleden

Ik heb deze nacht dit gedroomd: ik rij in een auto in een winkelcentrum. Steeds passeer ik een raam waar 3 meisjes, in kleurige jurken met de rug naar mij toe zitten. Ik wil uit het centrum en wandel ineens. Ik passeer een man die me aanspreekt: 'woon je hier?'. Neen ik neem de short cut. Hij is er om zijn baby te zien. Zijn moeder komt uit een appartement met een hele kleine baby. Donkerharig terwijl de man en moeder witblond zijn. De baby zit ineens een koffietas, hoofd naar beneden. Plots heb ik een parel vast. Ik leg ze over een soort kaart, gelijkend op een sterrenkaart. Ineens past de parel en ik roep 'Arius is gevonden!'. De droom blijft nogal hardnekkig hangen vandaag en als iemand me kan helpen dan zou ik dat enorm waarderen! Thx..

10 jaar geleden

Hoi victoria

Deze droom gaat over je zelf, voor iets wat je bereiken wil en miss niet zo goed lukken wil.?

Als je droomt dat je in een winkelcentrum bent, dan zijn de dingen die je nodig hebt (bijv. aandacht, vriendschap, spirituele steun, etc.) beschikbaar voor je. Het kan zijn dat je moet leren waar je ze kunt vinden, hoe je bepaalt wat je nodig hebt en hoe je kunt vragen om wat je nodig hebt.

Een man in je droom staat voor je mannelijke kant: je assertieve, rationele, agressieve en / of concurrerende kant.

Een baby in je droom staat voor onschuld, warmte en een nieuw begin, of je krijgt nieuwe vrienden en nieuwe interesses. Baby’s symboliseren iets in jezelf dat puur is.

Een parel staat in je droom voor het vrouwelijke en het onderbewuste.

Krijg je een kaart in je droom, dan zou je graag wat meer aandacht krijgen van de mensen om je heen.

Komt er een ster in je droom voor, dan staat dit voor geluk en het bereiken van je doelen.

En arius heeft denk ik met een soort geloof te maken.