Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

andere wereld

henkert
12 jaar geleden

ik liep in mij droom een container in ( zo een op bouwplaatsen) daarin was een plas waar ik in viel. ik viel totdat ik bovenkwam in een meertje.toen ik eruit ging kwam ik in een wereld waar alles eigelijk beter was.

Natie
12 jaar geleden

Ik heb ook eens een droom gehad... eigenlijk herhaalt hij zich steets. Het is echt een geweldige droom. Ik hou van het vliegen en lees vaak boeken over dieren of mensen die kunnen vliegen, maar niet zo als fee├źn of elfjes.
Ik droomde dat ik draken vleugels had, je kon de botten door de dunne huid zien die er tussen zat. Eerst wist ik niet hoe ik moest vliegen en m'n vleugels hingen gewoon maar slap over me heen. Toen heb ik hele vreemde oeffendingen gedaan en toen kon ik opstijgen. Het was echt heeeeel mooi. In deze wereld waar mensen konden vliegen waren er ook draken. Als je moeddig en zachtaardig was kon je met ze praten en ze deden je niks maar als je ze iets wou aandoen of ze ervan overtuigen iemand anders iets aan te doen probeerden ze je te doden. Ze waren een soort beschermermers. Ik zou graag willen dat zo'n wereld zou bestaan. Het mooiste aan m'n droom was dat ik kon vliegen en dat wens ik me eigenlijk ook van harte.