Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ringen met lieveheersbeestjes

Wilhelmina
12 jaar geleden

Hallo,

Normaal ben ik vrij goed met het uitleggen van dromen, ook mede dankzij deze site. Maar nu heb ik zelf afgelopen nacht een droom gehad die ik niet zo goed begrijp. Ik lees hier dat het verliezen van ringen kan duiden op verlies van een dierbare, maar in deze droom was niet ik degene die de ringen verloor. Ik vond ze juist in een drukke stad, 2 ringetjes met lieveheersbeestjes. Weet iemand hoe dit uitgelegd zou kunnen worden?

Alvast bedankt!

Wilhelmina.

12 jaar geleden

Hallo Wilhelmina,

Dit is de verklaring die ik er zelf aan geef.

De drukke stad staat voor de omgeving waar je je zelf in het dagelijkse leven in bevind. Als dat niet zo is dan drukt de volle stad een gevoel uit. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een speld in een hooiberg

De ringen en de lieveheersbeestjes staan voor de liefde en trouwen.

Ik weet niet of je getrouwd bent of niet, mocht dit niet zo zijn, dan denk ik dat je weldra je grote liefde zult vinden.

Groetjes,

Adretostine

Wilhelmina
12 jaar geleden

Hallo Adretostine,

Dank je voor je uitleg!

Ik woon in het noorden van Zweden in een klein dorpje, maar ben van origine Nederlands.

Wij houden helemaal niet van de grote stad, bloedje nerveus worden we van al die drukte. We omdat ik getrouwd ben met een Zweed, eind komende maand precies 1 jaar! Qua uitdrukken van gevoelens zou die stad kunnen betekenen de drukte die ik 'in' mijn hoofd heb, het stuitert alle kanten op met emoties, gedachten enz. Ik herinner me nog van de droom dat ik pal in het centrum van de stad was, dus eigenlijk op het drukste punt.

Mvh,

Wilhelmina.