Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Liefde

Ellie
12 jaar geleden

Ik droomde een poos geleden dat ik in de trein zat met een hele zware tas, mijn weekend tas die ik altijd mee neem als ik op zeilkamp ga. Ik moest overstappen en haastte me naar het andere perron. Hierbij vergat ik mijn tas, daar kwam ik pas later achter toen de trein waar ik op dat moment in zat wegreed. Ik praatte met een oudere vrouw.
Ik nam bij het volgende station de trein terug naar het station waar ik mijn tas vergeten was. Ik kocht eerst nog wel een kaartje met het vele geld dat ik bij me bleek te hebben. Op die trein moest ik heel lang wachten en ik stond op een perron met heel veel vage bekenden. De lucht was donker, grauw en grijs. Met donkere wolken waar de zon bijna doorheen brak.
De trein met mijn tas stond er nog en toen ik mijn tas oppakte scheurde hij uit elkaar.
Het volgende moment stapte ik op het perron en had ik mijn tas bij me, deze was alleen anders dan die uit elkaar was gescheurd, al wist ik zeker dat dit de goede tas was.
Ik ging naar de trappen om naar het perron te gaan waar ik de trein weer zou nemen. Ik liep niet op te letten en had best veel haast toen een jongen die ik heel leuk vind net bovenaan de trap was en tegen me aan botste. Hij greep me vast en omhelsde me. Door de schrik liet ik mijn tas de trap af vallen.
Zo bleven we staan en eindigde mijn droom. Kan iemand hier iets mee?

12 jaar geleden

Ik denk dat je heel graag wilt dat die jongen je ziet staan en dat hij je ook leuk vindt. Als ik dit zo lees.

Verder weet ik er niet zo veel uit te halen. Zoek anders bij trein onder droomwoordenboek op deze site.

Groetjes, Theartoflife