Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

voorspellende dromen.

radha
11 jaar geleden

hoi heb je weleens gevraagd aan die jongen zo ja dan is dat ballen voor je maar aanhouders winnen wil je heb echt geef dan niet op dwing het niet af maar laat juist zien dat je perfect bent misschien dat hij dan wel wilt doe gewoon je best en als t een jongen is die op uiterlijk gericht is en jij niet bent wat hij zoekt dan is dat erg klote voor je

11 jaar geleden

dat heb ik ook wel eens gehad dat ik ergens ben waar ik ooit al een ben geweest en ik het echt dat erna echter ooit ben geweest zo raar maar ze zeggen dat je ook in je vorige leven kan zijn geweest dat je dan zo denkt dat je gedroomd heb of hoe dan ook je dat ook zegt
ik heb vaker ook gedroomd dat er dingen komen en gebeuren en hoe het zal gaan gebeuren en later echter uitgekomen is
en ook dat soms dingen pas later pas herkend dat het is gebeurd en ooit al gezegd hebt of weet dat het zal komen of kan ik me dat soms wel gewoon verbeelden
en nu heb ik het minder maar soms komen er ook wel dingen in me dromen van eerst.
en vraag me nog steeds af wat het is



1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door ZickaLove.

Odin
11 jaar geleden

Hey ik heb 1x zo een droom gehad kan iemand me helpen want nu krijg ik waanideeën dat m'n moeder dood gaat ofzo of iets anders hoe kan ik dit weg doen Please iemand reageer groetjes ???? Ls ik dan bijv iets nit doe wat die gedachte dan zeggen dan dreigen die met dat Gr. Help

11 jaar geleden

In november droomde ik dat de vriend van mijn 17 jarige dochter boven op haar zat en haar wurgde. Ik zie nog haar gezicht en haar ogen voor me toen hij dat deed.Toen ik wakker werd was ik helemaal overstuur, en heb het gelijk aan mijn man verteld. Ben ook echt een tijd hiervan van slag geweest. Heb het mijn dochter ook verteld en toen zei ze nou mama dat doet hij echt niet hoor. Ze heeft haar verkering in december uitgemaakt. Nu heeft ze me van de week verteld dat hij haar al maanden had mishandeld en dat hij haar vlak na dat ik haar over mijn droom verteld echt geprobeerd heeft te wurgen precies op de manier zoals ik gezegd had. Hoe is het mogelijk he..

Josje
8 jaar geleden

Ik heb ook wel is voorspellende dromen.

Aantal maanden geleden droomde ik dat ik in het huis van mijn beste vriendin was. Een vriend van mij S waar ik ruim een jaar verliefd op was, kwam ineens het huis ongelegen binnen lopen. We leken verliefd en ik kreeg een ketting cadeau. Een nacht erna droomde ik dat S weer ongelegen het huis in kwam lopen. Hij vertelde dat mijn beste vriendin met een jongen R had gezoend. Gek genoeg, vond ik zijn aanwezig niet aangenaamd. Zo droomde ik nachten lang achter elkaar dat hij ongelegen het huis in kwam lopen en hij liet mij niet gewenst voelen. Terwijl we in het echt close zijn en het echt een lieverd is. Ik voelde me in mijn dromen onzeker en buitengesloten. Ik huilde en voelde mij eenzaam.

Ik heb mijn beste vriendin mijn dromen verteld en ze leek geschrokken. Ze vertelde dat zij niet met die jongen R heeft gezoend maar een goede vriendin van haar. Een paar weken later belde ze me dat ze me die dag echt moest spreken. Ze begon te praten en alles werd mij helder. Mijn dromen deden er echt aan toe. Ze vertelde dat ze verliefd is geworden op die vriend van mij S waar ik zolang verliefd op was. En dat hij ook gevoelens voor haar had. Ze hadden gezoend en kon niks doen aan haar gevoelens. Mijn beste vriendin waar ik zo close mee was en bijna dagelijks mee was, is er nu vandoor gegaan met S waarop ik zo verliefd was..

8 jaar geleden

Hey iedereen,

Ik zie ook voorspellende dromen.Maar het is beter als je het voor je zelf houdt want anders krijg je misschien die "gaven" niet meer(het is niet echt een gaven)ik denk dat je het zien van voorspellende dromen niet kan beheersen(onder controle houden dus),het gebeurt gewoon maar wees wel trots dat je zoiets meemaakt want het is wel cool.
Soms heb ik ook een gevoel als ik iets vergeet dus dat als ik iets vergeet maar echt dat ik het zelf niet wist dan begint er een soort kramp in mijn buik te komen,dus dat ik een beetje buikpijn krijg.Dit heb ik echt heel vaak maar soms let ik er niet op omdat het te irritant wordt na een tijd.Mijn moeder zegt dat ze ook zo'n gevoel krijgt als ze iets vergeet dus ik denk dat die "gave"(alweer tis niet echt een gave) een afstamming van mijn moeder is.

Wietse
8 jaar geleden

Mijn voorspellende droom was zo´n 35 jaar geleden. Ik woonde in een flat op de derde verdieping. Ik droomde dat mijn buurman op de railing klom en vervolgens met zijn hoofd naar beneden in een bloemperk terecht kwam. 3 dagen later is dit echt gebeurd, zij het dat het aan de andere kant van de flat was. De buurman hield hier een schedelbasisfractuur en zware hersenschudding aan over. hij heeft hier jaren mee getobt maar het is nog redelijk goed gekomen. Ik vindt het zo wonderlijk dat sommige dingen schijnbaar al vast liggen

Jordi
8 jaar geleden

Hallo,

Ik heb een keer een voorspellende droom gehad. Het ging als volgt. Ik droomde op de nacht van 9 op 10 april 2015 dat mijn schoonbroer en zijn vrouw aan de familie bekend gingen maken dat er een kindje op komst was bij mijn schoonfamilie thuis in de kamer.

Toen heb ik dit aan mijn vriendin ge appt dat ik dit had gedroomd. Ongeveer een maand later maakte het koppel dit bekend aan ons in de kamer bij mijn schoonfamilie en wat bleek, ze was er op 10 april achter gekomen dat ze zwanger was.

Heel raar maar waargebeurd

Robin
8 jaar geleden

ik heb het ook. nog steeds. ik noem het flitsen. plaatjes die ik voor me zie en die een dag of uren later waar blijken te zijn. die dingen die ik nog nooit mee heb gemaakt en ineen keer, BOOM flits, bubbeltjes, het plaatje...en dan is het weg. super raar, en ik heb het al vanaf mijn 11de ik ben nu pas 13.

8 jaar geleden
Beheerder

Het komt vaker voor dan men denkt.
Alleen vraag je eens af, waarom je zulke details droomt, die verder geen betekenis lijken te hebben?
Het bewijst alleen dat bepaalde situaties en gebeurtenissen ergens al klaar liggen en nog moeten kristalliseren. Dat voert echter zover, dat het onmogelijk lijkt.
De kans dat die fragmenten samenkomen is zo minimaal en toch?
Soms lijkt het leven meer een droom.

Luca
8 jaar geleden

Beste mensen je zou niet willen dat mijn dromen uit zouden komen, ben de meest random dromer ooit (en als ze niet random zijn gaan ze over zombies). Vroeger toen ik 5 was had ik dat wel altijd dan voorspelde ik bijv. wat i voor Sinterklaas kreeg.

8 jaar geleden
Beheerder

In elke droom huist een stukje gerichte betekenis en dus lijken ze misschien random, maar zijn het niet.





Deze discussie is gesloten.