slangen

lieke2
6 maanden geleden

Hallo, ik droomde vannacht over slangen. Het bleken waterslangen. Ze zaten in de vijver buiten. Maar wij (ik en mijn familie) moesten ze precies redden, dus naar binnen brengen; we deden ze ergens in (denk emmers met water), en plots was al het water weg (alsof ze grote dorst hadden, en al het water opdronken) - herinner me niet meer of dat in de vijver of emmer was, en ze floepten er dan eens uit (probeerden te ontkomen); sommige werden troebel/leken op te lossen in het water als verf, of we moesten buitenshuis gaan zoeken waar sommige kleine slangetjes heen waren gekropen/gevlucht. Ik kwam wakker van: BRRR ik houd niet van slangen. Maar in mijn droom was ik wel wat bang om ze te nemen, maar ik hielp wel om ze te redden/ te verhuizen naar veiliger oord, te verzamelen, op zoek te gaan erheen. Iemand enig idee wat dit kan betekenen, of waar dit kan voor staan? Dank. Lieke

6 maanden geleden

Slangen staan symbool voor vruchtbaarheid en potentie (fallus = mannelijk geslacht). Water staat symbool voor het onbewuste en emotie. Er valt nog genoeg om te ontdekken. Ook wat betreft je sensualiteit. Emmers staat voor gedoseerd ontdekken. Maar het water wordt troebel en dan heb je geen overzicht meer. Je komt erachter dat je bent bepaalde ontdekkingen nog niet rijp genoeg bent.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  **  ** **   ** **  **  ******  
 **  **  ** **  **   **  ** **  **  ** 
 **     ****  **   **  ****  **    
 **      **   **   **   **   **  **** 
 **      **   **   **   **   **  ** 
 **  **   **   **   **   **   **  ** 
 ******   **   *******   **   ******  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht