Rozen

Bibe10
6 maanden geleden

Ik droomde gisteren over een vreemde conversatie met een vriend (voor wie ik gevoelens heb, maar hij niet voor mij, omdat hij nog steeds zijn ex mist). Het was online en hij stuurde me de hele tijd berichten over of ik zijn rozen had ontvangen en dat ik ze in een vaas met water moet doen, anders worden ze dor. Ik heb niet eens rozen ontvangen en dat stuurde ik hem terug. Alleen bleef hij me hetzelfde sturen, het was precies alsof hij van de wereld was.
Wat betekende deze droom?
Dank je wel

6 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De liefde is alleen van jouw kant en is niet wederzijds. In je droom wordt dit omgedraaid. Hij wil je hartje stelen en heeft hij mooie praatje en bij jou is er geen vonk, omdat je geen bericht eraan hebt. De rozen krijg je niet van hem. Rozen hebben water nodig. Water staat symbool voor vruchtbaarheid en emotie. Maar de roos kan dor raken, dus heeft het geen potentie. Je hoopt op rozen (antwoord van liefde) van hem, maar dat blijft uit.

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ********  *******  **   ** ******** 
 ***  ** **   ** **   ** ***  *** **    
 **** ** **   ** **   ** **** **** **    
 ** ** ** ********  ******** ** *** ** ******  
 ** **** **        ** **   ** **    
 **  *** **     **   ** **   ** **    
 **  ** **     *******  **   ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht