Vreemdgaan

10 maanden geleden

Hoi iedereen,

Zojuist word ik huilend wakker van een droom en kan doordat er veel aspecten gedetailleerd in zitten het nergens goed vinden wat het betekend.

Mijn partner ging in mijn droom vreemd met een ander, vertelde dit via de telefoon en wilde geen contact. Ik ben in mijn droom naar hem toe gaan reizen en betrap hem met een ander. Vervolgens verteld hij heel ontspannen dat het inderdaad gebeurd is en geen spijt heeft en graag wilt dat ik me niet zo aanstel. Ook wilt hij het echt uitmaken. Ik besef me gedurende deze hele droom dat ik zwanger ben en ben daardoor extra boos op hem. Het voelde op het moment dat ik van hem hoorde in mijn droom dat hij vreemdgegaan was alsof iemand m’n keel dichtkneep en kreeg veel buikpijn en verdriet. Wat ook erg raar was is dat de droom zich binnen in een zeilboot afspeelde en dat zij aan het koken waren toen ik binnen kwam.

Deze droom raakt me natuurlijk heel erg, maar ik snap niet waar de droom vandaan komt door alle aspecten. Ook ben ik zover ik weet ook niet zwanger.

Hopelijk kan iemand me helpen doordat ik het zo gedetailleerd mogelijk heb beschreven.

Groeten,
Larissa

10 maanden geleden

Dromen dat je partner vreemdgaat, duidt op je angst om verlaten te worden. Je zou een gebrek aan aandacht kunnen ervaren in je relatie. Het onbewuste maakt wel eens in een droom metaforische beeldspraken en/of woordpuzzeltjes. Zwanger kan ‘in verwachting zijn’ inhouden van. Het kan erop duiden dat je het gevoel hebt dat je niet kan aan de verwachting van anderen kan voldoen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **   ** **   ** ********  **   ** 
 **   ** **   ** ** ** ** **   ** **   ** 
 **   ** **   ** ** ** ** **   ** **   ** 
 ********  ********* ** ** ** ********  **   ** 
 **   ** **   ** ** ** ** **     **  ** 
 **   ** **   ** ** ** ** **      ** **  
 ********  **   **  *** ***  **      ***  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht